05/09/12 07:45
(http://milenafuchedjieva.blogspot.com/)

да изчистим българия от киселите гъзове


8 ч. сутринта в бояна, витоша потънала в зеленина, небето синьо, екипът на "7 часа разлика" се събира, всички са в добро настроение въпреки нещата, които биха могли да го развалят. този ПРЕКРАСЕН млад екип с който работя е избрал да бъде позитивен за работата си, защото я харесва, защото вижда смисъл, защото има друго отношение към живота. нещата, които не са ни наред не са едно и две, всичко може да бъде по-добре и при по-добри условия, но ние сме щастливи, че работим заедно. харесваме се един друг и сме благодарни, че това ни се случва. 
друг такъв екип няма. 
много искам да изчистя българия от киселите гъзове, което е непосилна задача, но пък си заслужава борбата. 
който иска чисти, който не иска има теории и излишна плюнка с висока ацидност. аз подкрепям всяка инициатива опитваща се да обедини хора около нещо позитивно за околната среда. дали бтв е на красимир гергов или на някой друг спечелил парите си с помощта на държавна сигурност, в случая изобщо не ме интересува. инициативата е добра и подкрепям ВСЯКА подобна инициатива от ВСЕКИ, който я създава. ако беше създадена от бсп примерно, едва ли щях да я подкрепям публично, но и нямаше и да я громя и да пръскам отрова срещу нея. 
младите хора, които работят в бтв и които са измислили тази инициатива, си вършат работата и се опитват да направят нещо полезно за околната среда. това, че то е свързано с пиар е окей. чистотата чисто метафорично се измерва и с помислите. отивайки да чистя по тяхна инициатива, аз чистя за себе си. 
пропаганда, ще кажат много. дреме ми как съдят позицията ми, ще кажа аз. вашият съд прави вашия живот неприятен, не моя. важното е на мен да ми е чисто:)
Публикувана на 05/09/12 07:45 http://milenafuchedjieva.blogspot.com/2012/05/blog-post_09.html
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване