05/09/12 21:23
(http://milenafuchedjieva.blogspot.com/)

Лошата страна на доброто


Интересно място е България. Осъдени престъпници си позволяват да туитват предизвикателни и подигравателни туитове до министъра на вътрешните работи. Да се цитират имена е абсолютно безсмислено. Престъпността е безименна и безлична в униформата на злото. Злото е банално,  формата и изявата му е една. Себе си.  
Винаги могат да се намерят „добрите му страни“. Винаги може да се влезе в романтичната реторика за ползата от злото. Тя е забавна, секси, винаги готова да предизвиква противоречиви чувства, а противоречивите чувства са майката на съмнението – колкото и тъпо това да звучи. Съмнението в доброто е простото лице на злото. Няма нужда от главни букви, толкова е тъпо.
Доброто е това с което човек е роден. Злото бавно се увива като бръшлян от филм на ужасите, влиза във вените, пуска корени в стомаха, обвива сърцето.
Отвратителна е възможността, а възможностите са няколко, престъпници да се подиграват с държавата, с институциите, с българския народ. 
Орки-патриоти. Месо с пръскаща се по него кожа.
Ужасно неприятни мисли. 
Публикувана на 05/09/12 21:23 http://milenafuchedjieva.blogspot.com/2012/05/blog-post_8622.html
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване