06/27/12 04:24
(http://ivanbedrov.com/)

Липсващите обекти от снимките

Не си спомням едно интервю от шарено списание за ученички да стане основна новина и в т.нар. сериозни медии. LOVE style и Миролюба Бенатова го направиха. Те са си свършили работата – в такова списание се снимат спалните на хората. Предлагам ви да разгледате оригинала, а не да четете различни откъси на различни места - BB. Свалете си файла, ако искате и си го отваряйте често. Всеки път, когато някой ви каже, че България била направила огромна крачка напред.

На мен ми направи впечатление един факт – не мога да си представя, че в дома на човек, който управлява повече от двама служители, никъде не се забелязва книга, списание, вестник, лаптоп или поне електронен четец. Нъц. Има паница със сливи, има кутийка с дъвки, има радиатор, но няма книга или компютър.

Не че има изненадани, но е добре съмненията да бъдат потвърдени документално. И за разлика от много други, аз нямам проблем с това и с подобни интервюта на министър-председателя. Имам проблем с факта, че той просто няма друг вид интервюта. Не чакайте някой да го пита за концентрацията на медийния пазар, за държавните пари и банките, за данните от Wikileaks и за много други неща. Но това не е негов проблем, нали?

P.S. и цитат за финала: ИСКАШЕ МИ СЕ ДА СЪМ ВОЕНЕН, ДА МАРШИРУВАМ ПО ПЛАЦА

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване