07/09/12 12:10
(http://ivo.bg/)

Лифтинг с лифт

Странен антипод на своя ментор Борисов е кметът на столицата Йорданка Фандъкова: не е агресивна, държи на каишка егото си и дори изтърпя стоически миналата седмица да й се карат по правителствения канал ТВ 7. И ето че като негово тайно оръжие, което не засече дори в нощта на изборите по време на унизителната тирада на Борисов за нейната незначителност без неговата значимост, тя му помага в труден момент. Вади го от положението да бъде припознат като угодник на мразения от природозащитниците и враг на природата собственик на „Витоша ски” Цеко Минев.

Ясно е, че тя не би се опълчила срещу толкова могъщ приятел на властта без съответния знак „отгоре”, но все пак е факт: тя обеща днес, че Симеоновският и Драгалевският лифт в природния парк Витоша ще бъдат пуснати до края на юли, най-късно началото на август.

„Едновременно с работата на съоръженията, получих уверение, „Витоша ски” поеха ангажимент, че ще поискат от Държавния технически надзор и проверка със съответните предписания, ако се наложат, за да може да се отстранят, така че – да сме сигурни, че през месец август лифтовете ще бъдат пуснати и те няма да представляват риск за хората“, обясни тя, цитирана от БЛИЦ.

Лифтинг на физиономията на властта чрез един лифт!

Това е оригинален принос в терапията на една боледуваща власт чрез подаването на патерица на един препънат, оплетен в зависимости екип.

Щом протестите имат такъв ефект върху лифтинга на тази физиономия, очаквайте нови протести.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване