08/30/12 09:46
(http://www.azcheta.com/)

Кои са джаджите на Мечо Пух и другарите му в XXI век

Замисляли ли сте се как биха се държали героите от класическите произведения, ако живееха в нашата среда и бяха заобиколени от толкова много техника? Явно този въпрос са си задали от българската дигитална агенция The Mags, след което са решили да "раздадат" на героите от "Мечо Пух" най-подходящите според характерите им джаджи от нашето съвремие в една доста силна инфографика.

"Една от книгите, които винаги са вдъхновявали голяма част от екипа ни – „Мечо Пух“ – ни провокира да дадем смелост на фантазията и професионалната си обремененост и да разпределим социалните мрежи, мобилните приложения и джаджи между героите", пишат от агенцията в блога си.

Мечо Пух например е представен като меломан, който ползва най-често YouTube за слушане на музика, Shazam на смартфона си, за да вижда имената на всички мелодии, които му допадат, а най-важното оръжие в ръцете му е iPod. Бухала, който винаги има решение за всяка ситуация, в инфографиката на The Mags е експерт, който умее да работи добре с Google, има iPad и обича да "разцъква" Angry Birds.

На нас, разбира се, най-любим ни е Прасчо, който силно би оценил приложението за четене на книги iBooks, би бил блогър и изобщо, от нашите.

Вижте цялата инфографика и разберете за своите любими герои от "Мечо Пух" неща, които дори не сте подозирали.

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване