09/10/12 06:09
(http://www.azcheta.com/)

Когато клиентът управлява бизнеса ти

Какво знаете за клиентите си? А какво от това познание за тях ви помага да развивате бизнеса си? Ако отговорите и на двата въпроса клонят към „почти нищо” или направо „нищо”, Houston, we have a problem. Да, сигурен съм, че добре знаете колко важни са клиентите за бизнеса, но може би не сте докрай наясно как точно да използвате тяхната лоялност за постигането на още по-голяма ефективност.

Това се опитва да разкаже Жан-Клод Лареш в „Ефектът Моментум”. Лареш е известен по целия свят, преподавател в INSEAD и дори е гостувал за лекция в България. Тук е събрал страхотни успешни практики от последните над 50 години за това как една компания може буквално да „яхне” любовта на клиентите си и да я използва за устойчив ръст, същевременно намалявайки разходите си за маркетинг.

Лареш нарича „моментум” силата, която компаниите придобиват с изграждането на уникална смесица от корпоративна култура, вслушване в желанията на клиентите и поднасянето на възможно най-добрия продукт. Показва как моментум да бъде потърсен, дори как да бъде създаден – анализиране на случаи от историята, сравняване на поведения на различни компании в различни моменти, описване в разбираеми таблици и графики.

Това не е книга за търговия. Това е книга за това как добрият лидер може да вдигне компанията си на крака, ако нещата не вървят, и дори да я превърне в пазарен лидер, ако сега се представя „просто добре”. Голямата истина – печелившите стратегии на вашия бизнес се крият вътре в компанията. Всичко останало са правилни решения и вслушване във всички, които искат да ви помагат да вървите напред.

Вземи тази книга с отстъпка!





Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване