10/22/12 03:00
(http://socialevo.net/)

Facebook Gifts – какво можем да очакваме от преродената идея на Facebook

Facebook Gifts - какво можем да очакваме от преродената идея на Facebook

Рождените дни, завършването на университет, стартът на нова работа са едни от най-специалните моменти за повечето хора и техните приятели и роднини. Все по-често ни се случва да сме далеч от близките си на важни за тях дати. Марк Зукърбърг не остана безучастен към тази тенденция в отношенията между хората и реши да добави още функционалности към така популярната социална мрежа – Facebook.

След неуспеха на Facebook Gift Shop през 2010 тази година изглежда ще бъде обещаваща за социалния гигант. Новата Facebook Gifts функция се очаква да бъде по-успешна заради по-големия асортимент от подаръци, по-добрите опции в Gift менюто и възможността подаръците да бъдат физически доставени на адресите на вашите приятели.  

Какъв е механизмът? 

Какъв е механизмът?

Стъпка 1: Потребителите ще имат възможност да избират подарък и картичка към него – като за начало предлаганите подаръци са Gift cards от Starbucks, плюшени играчки, кексчета и други.

След като подберете идеалния подарък за своя приятел, имате възможност да изберете как да му го споделите – чрез персонално съобщение или да го поздравите на неговата стена. Имате възможността да изберете дали да заплатите подаръка веднага, или чак след като получателят го отвори и попълни адреса си за доставка.

В случай че до 2 седмици след изпращането на email-а и известие подаръкът и пожеланието не бъдат отворени, Facebook ще анулира поръчката и ще ви върне платената сума.

Подобни статии:

  1. Какво да очакваме от Cannes Lions 2012
  2. Facebook отстъпиха пред неудобството, ще можем да редактираме коментарите си
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване