10/28/12 03:00
(http://socialevo.net/)

Маркетинг 3 в 1

Маркетинг 3 в 1 от NescafeПредставяне на нов дизайн, комбинирано с иновативен/креативен подход и взаимодействие с аудиторията – трудно ли е да постигнем всичко това с една реклама? Може би не съвсем, ако попитате гръцката рекламна агенция „OgilvyOne”. Преди броени дни беше представена новата опаковка на разтворимото кафе на известната марка „Nescafe”.

Как го направиха? Поставиха кутията на дъното на голям аквариум и го напълниха с кафе. Направиха няколко снимки и скоро една от тях стана „cover photo” на фен страницата „Nescafe Greece” във Facebook. След това предизвикаха почитателите на марката да открият скритата кутия. Но за тяхна изненада, не трябваше да я търсят в различните ъгли или секции на страницата, а да натиснат на бутона „like”. На всеки клик част от кафето изчезва, докато накрая в целия си блясък изгрее тя – новата кутия. Хитро, нали? Страницата събира хиляди фенове, а към момента те са над 75 000. Добро постижение!

Ако ви стана любопитно, вижте това: 

Яко, нали?

Снимка: ninette_luz

Подобни статии:

  1. Еволюцията на социалния маркетинг
  2. Най-голямата почивка в света с Kit Kat и Facebook
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване