11/05/12 03:02
(http://socialevo.net/)

Задава се нова версия на Evernote за iPhone и iPad

Задава се нова версия на Evernote за iPhone и iPad

Трябва да призная, че има програми, които ползвам с удоволствие както на компютъра си, така и на телефона. Такава е и програмата със зеленото слонче, Evernote, която заедно с Dropbox и Skype присъства винаги на моя компютър, лаптоп, таблет и мобилен телефон. Винаги, когато чуя за обновление на тези програми, нямам търпение да ги инсталирам.

Така че добрата новина от петък, публикувана на официалния блог на компанията, е, че в най-скоро време ни очаква нова, пета версия на Evernote за мобилните устройства на iOS. Evernote е моята програма, с която си водя записки, подготвям теми за сайта, съхранявам снимки и куп други полезни неща, което ми пести време. Ако не сте ползвали Evernote досега, силно ви препоръчвам да разгледате това чудесно приложение и услугата, която предлага.

След като наскоро обявиха и обновената версия 5 на Evernote за Mac, сега идва ред и на притежателите на мобилни устройства от Apple. Новата 5-та версия на програмата е с изцяло обновен дизайн и подобрена функционалност, която ще направи работата ви с Evernote много по-приятна и бърза.

Новата 5-та версия на програмата е с изцяло обновен дизайн и подобрена функционалност, която ще направи работата ви с Evernote много по-приятна и бърза.

Новата версия е много по-бърза, като е наблегнато на възможността да се ползва с едно-две движения на палеца, когато държите мобилното устройство. Добавен е нов начален екран, който е с широки и лесни за използване табове, превключването между които става лесно – само с едно докосване. Дизайнът е подобрен и направен хем да е красив, хем да е лесен за ползване. Добавени са нови екрани, икони и снимки към интерфейса. Бележките са подредени и визуално лесно намираеми, като е наблегнато и на цветовете за по-лесно ориентиране. Създаването на нови бележки е лесно, като се ползват тъй наречените бутони „Quick note“, към които може да бъде добавяна бързо и снимка от вашия телефон или таблет. Има и куп други нови неща. Определено очаквам с нетърпение новата версия на Evernote.

Ето и едно видео, което ще ви даде по-пълна представа за новостите в Evernote 5.

http://www.youtube.com/watch?v=6PdY1c_C-Qk

Снимки: Evernote Blog 

Подобни статии:

  1. Evernote с ново полезно разширение за браузери Clearly
  2. Ново: Споделяне на снимки със Skype за iPhone и iPad
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване