11/07/12 22:07
(http://nname.org/)

Въй Въй Брадър

Колко е VIP тоя Брадър само Нико Тупарев си знае, тази години ни сервираха главно ПАМЕЛА, която преседя има-няма 48 часа в Къщата. Останалите “звезди” по-скоро сами биха платили да са там, отколкото на тях да им плащат. Наградата също не е съвсем ясна, а съквартирантите видимо не се интересуват от нея. Продуцентите се поизложиха, дори не успяха да докарат Николета Лозанова.

Накратко за участниците:

Владо и Ирен не-Данаилови:
Момчето си е съвсем нормално като за дете на актьори, те всичките са така. Очакваната рейтингова бомба със Стефан Данаилов така и не се взриви

Бони
се оказа по-циганизирана, отколкото я мислех и се престара да се прави на добра

Златка
спечели най-много от участието си в шоуто. Разви образът си от снимка до пълнокръвен образ и това й гарантира участия по женските предавания поне за десетилетие

Багата
ми е доста потаен и съмнителен. Продъниха ни ушите с великата му спортна кариера, а не се изясняват причините поради които е бил намушкан и почти убит като редова мутра

Мариана Попова
я знаех като махално жури, но ми хареса като човек. Не цепи басма на никого и не подвива опашка. Моментът с Ханес беше емоционалната кулминация на предаването

Къци Ножаров
наистина не е добре с главата. Преди години при Венета говореше как контактувал с извънземни, това е попреминало, още му е трудно да контактува със земни. Изолацията му от групата си е точно резултат от собствената му болна амбиция и наркоманско желание да се върне на екран. Все пак беше единственият наистина известен от съквартирантите и зрителите го подкрепят някак по инерция. Ако старият Къци отпреди 10 години беше в шоуто, щеше да спечели с лекота.

Фънки
за първи път на екран разкрива и добрата си страна, което го бетонира като любимец на съквартирантите и на публиката

Люси и Камелия
по стара традиция продуцентите играят гейската карта, но хората в ролята са твърде хитри и не се получи нищо. Участието им е абсолютен пасив за шоуто. Щеше да е честно да играят като един.

Патрашката
участието й породи в мен един основен въпрос. Дали тази жена се е родила направо с тази прическа?

Иван Ласкин
се опита да доиграе образа си от “Черешката”, което породи агресия, алкохол, криене зад черни очила и извинения зад кадър. Трябваше да го направи като Фънки и да бъде просто себе си.

Ако деня го пишем “дъждовен”, то този сезон го пишем “кризисен”. Без големи звезди, без големи обрати. Давайте следващия!

Публикувана на 11/07/12 22:07 http://feedproxy.google.com/~r/nname/~3/8mLns83xxVY/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване