11/07/12 03:00
(http://socialevo.net/)

Ние подкрепяме инициативата „Подари дарение“! А ти?

Подари дарение

Тишо! Надявам се береш щастие. Аз, разбира се, ти пиша с една молба. Започнах една кауза във Facebook и ми трябва помощ в това да заразя хората с нея. Молбата ми е, ако смяташ за уместно, да шернеш идеята. За награда мога да ти предложа много позитивна енергия.“ С тази молба се обърна към мен моят приятел и бивш колега в Publicis MARC Иван Райков, за когото дори писахме по-рано тази година. Тъй като инициативата на Иван е прекрасна, екипът на SocialEvo.NET и SocialMe бихме желали да помогнем за нейното разпространение.

Идеята е много проста. Да направим добро чрез нашите големи сърца. Инициативата разчита основно на Facebook, а за целта е създадена специална страница, където всеки един от нас може да я подкрепи. Ето и малко повече инфо:

Подари дарение вместо традиционен подарък. Така приятелят ти ще се превърне в повод за нечия надежда.
 
Описание
Целта на тази страница е да разпространи идеята за ‘благотворителен подарък’. Ако искаш парите за коледните ти подаръци или подаръците за рождения ти ден да бъдат дарени на българска благотворителна организация или искаш да подариш дарение вместо порцеланова статуетка, то разпространи идеята на твоите приятели. Всички знаем, че малко хора биха харесали подобен жест, но със сигурност ти познаваш поне един.
 
Допълнителна информация 
Вместо да харчиш пари за подарък, за който не е сигурно дали ще се хареса, дари каквато и да е сума на благотворителна организация. Кажи на своя приятел, че парите за неговия подарък са отишли за нещо наистина смислено и че му подаряваш възможността да бъде причина за нечия надежда.
 
Ако сме ви грабнали с тази прекрасна идея и искате да станете част от нея, можете да го направите, като харесате фен страницата „Подари дарение“ във Facebook. Ние вече го направихме!

Подобни статии:

  1. Facebook Gifts – какво можем да очакваме от преродената идея на Facebook
  2. Facebook придоби Karma
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване