11/15/12 03:00
(http://socialevo.net/)

Facebook пуснаха „Pin Post“ за групи

Facebook пуснаха "Pin Post" за групи

Социалната мрежа Facebook не спира да интегрира нови опции за потребителите, които активно ползват или администрират групи. След като социалката пусна възможност за споделяне на Dropbox файлове и наблюдение над видимостта на постовете, сега вече ще можем да закачаме важни статуси като водещи с „Pin Post“. До този момент функцията бе активна само за фен страници във Facebook, но сега тя е налична и за групи.

Специално за онлайн източникът InsideFacebook Facebook са заявили, че функцията е в тестов период и може да бъде премахната след известно време. На този етап обаче нямаме повече яснота върху този въпрос. Опцията „Pin Postе изключително полезна, тъй като чрез нея администраторите на страници и групи могат да бъдат сигурни, че важна новина или съобщение ще бъдат видени. Така ако ви се наложи да споделите нещо важно с членовете на вашата група, можете да го закачите и те да го видят като водеща новина при посещение на групата.

Така ако ви се наложи да споделите нещо важно с членовете на вашата група, можете да го закачите и те да го видят като водеща новина при посещение на групата.

Снимка: Facebook Icons и Socialevo

Подобни статии:

  1. За първи път у нас Facebook награди за страници, групи и кампании
  2. Facebook пуска Facebook Timeline за бизнес страници на 29 Февруари
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване