11/23/12 04:00
(http://socialevo.net/)

Музика в небето с Air France

Музика в небето

Абсолютно не се шегувам. Нито пък искам да ви говоря за някакви свръхестествени неща. По-скоро имам предложение. Хайде да си съберем малко музика от небето. Улавяме си я и хоп в телефона. Сериозно!

Историята е следната. Авиокомпания Air France е известна със своята уникална музикална селекция, на която пътниците могат да се наслаждават по време на полет. Същата селекция можете да слушате и от сайта на Air France, където прилежно е подредена в плейлисти по месеци. Съвсем наскоро компанията предложи на всички любители на музиката да се вслушат в небето… с помощта на специално разработено приложение от BETC. То се казва “Music in the sky” и за съжаление на много меломани е приложимо само за iPhone, iPod touch и iPad.

Днес свалих приложението и искам да ви кажа, че се побърках. Изкарах около 40 минути, гонейки музика из небето. Може да ви е смешно, но това е именно идеята. Включвате приложението, насочвате телефона си нагоре и започвате да търсите малки нотички, разпръснати по небето. Всяка една икона нота е скрита песен. Щом я уловите, можете да я преслушате и да я сложите в плейлист. Ще се изненадате колко заразно става в един момент. Искате още и още, и още!

Включвате приложението, насочвате телефона си нагоре и започвате да търсите малки нотички, разпръснати по небето.

Всяка една точка на света има своя музика в небето. Колкото повече пътувате, толкова повече обогатявате музикалната си колекция. И това не е всичко. Air France са решили да раздвижат още малко нещата със скрити игри в небето, които могат да ви донесат нови, неиздавани песни, концертни билети и дори самолетни билети. Хем забавно, хем полезно!

“През последните 10 години музиката е неразделна част от идентичността на Air France. Подбрана така, че да осигури едно спокойно пътуване със самолет, музиката играе централна роля в комуникацията.” – сподели Adelin Challon Kemoun, главен вицепрезидент корпоративни комуникации в Air France.

Уверявам ви, няма да съжалявате, ако си свалите това приложение. Ето защо услужливо ще ви дам и точното му нахождение в Apple App Store. Успешен лов!

http://www.youtube.com/watch?v=i4DmlcXvTHo

Подобни статии:

  1. SoundTracking свързва с лекота местата във foursquare с любимата ни музика
  2. Как да спечелите приятели във Facebook с музика и филми, но не с книги?
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване