11/30/12 07:24
(http://ivanbedrov.com/)

Кой сега я получава?

Може и да ми се смеят, да ме обвиняват в какво ли не, но за мен АТАКА все още е кауза“, казва Огнян Тетимов на 10 юни – шест месеца след като е напуснал парламентарната група на “Атака”. Кой е той ли?

От днес Огнян Тетимов, Валентин Иванов и Димитър Карбов са новите депутати на СДС, според обясненията на председателя на партията. Тримата са в парламента не с гласовете на сините избиратели, бяха избрани от листата на “Атака”, после се обявиха за независими, гласуват заедно с ГЕРБ, а от днес се обявяват за депутати на СДС. Не се питайте как е възможно това.

Когато депутат напусне групата си и декларира принадлежност към друга, с него се мести и държавната субсидия. Преди по-малко от година Цветан Цветанов обясни какво се случва после с парите:

Това, което мога да кажа, и това, което е публично известно, има част от независимите депутати, които са прехвърлили своята субсидия и я получават от Политическа партия ГЕРБ за осъществяване на техния парламентарен...”

Информацията дали точно тримата са участници в тази схема не е публична. За нас остават само въпросите:

1.Кой сега ще “я получават от Политическа партия ГЕРБ”? И колко?

2.Как националисти, за които “АТАКА все още е кауза”, ще представляват избирателите на СДС?

3.Защо си мислят, че изглеждат сериозно на сцената?

снимка: сайта на СДС (нашите герои са в двата края на композицията)

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване