12/01/12 11:26
(http://ivo.bg/)

Защо пелтечи гербаджийската пропаганда

Костов и Луканов договаряли общ кабинет през 2006 г.
Публикувано: 1 дек. 2012, 11:56 | Обновено: 1 дек. 2012, 11:56

Това се твърди в заглавието на агенция БЛИЦ на интервю с Евгений Михайлов, който пък бил казал следното:

Костов на думи е антикомунист, но с действията си винаги е обслужвал СДС”.

Както виждате, този демон Костов заговорничи дори с мъртъвците и  обслужва винаги СДС , докато президентът Петър Стоянов твърди по официалната ТВ 7, че Костов е най-големият враг на СДС.

За да бъде объркването пълно, Петър Стоянов казва всъщност нещо, което по-скоро звучи като комплимент към омразния му Костов, признавайки му „сериозен ресурс”:

СДС е в много тежка ситуация, ръководството допуска редица грешки също. Но моите симпатии са на тяхна страна, защото виждам, че срещу тях има противник, който има много по-сериозен ресурс. Имам предвид хората около Иван Костов и ДСБ” .

По същото време областната организация на СДС Свищов разпространи днес остро писмо с искане за оставки на ръководството на централата в София, а одумваният Костов потвърди на партиен форум на ДСБ, че синята коалиция е изходът от кризата, т.е. идеята за обединение с онези сили в СДС, които продължават да залагат на единството в дясно, а не на колаборацията с ГЕРБ, продължава да е на дневен ред.

Май това ще да е причината за пелтеченето на гербаджийската пропаганда….

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване