12/07/12 08:00
(http://socialevo.net/)

Sifteo Cubes – чиста доза забавление, затворено в кубче

Sifteo Cubes - чиста доза забавление, затворено в кубче

Сещате ли се за онези игри, по които се побърква цялото семейство? Толкова занимателни и хитри, че не усещате как ви увличат, както и всички около вас. Няма значение дали говорим за домино, игри с карти, Монополи или Скрабъл, старите телевизионни игри като Нинтендо, факт е, че сме седели с часове и сме играли.

Когато за пръв път видях Sitfeo Cubes, си казах, че това би бил един чудесен подарък за някое хлапе. Но когато изгледах няколко видео представяния, определено си промених мнението. Това е си е чиста доза забавление за всеки, независимо от възрастта му. Първо, веднага се закачате толкова сериозно, че най-вероятно ще забравите за околния свят за известно време. Второ, това е перфектна игра както за семейството, така и за индивидуално забавление. Производителите я наричат “домино, поръсено с щипка магия”.

Какво представлява Sitfeo Cubes? Основният пакет включва 3 кубчета, всяко по 1,7″, и Стерео база, или нещо като малък хард диск. Притежава забавен и модерен интерфейс, чувствителен на допир екрана, сензори за откриване на близкостоящи кубчета и 3-осен акселерометър за движение. Дисплейът му е пълноцветен TFT LCD, разполага с 32-битов ARM процесор и батерия, гарантираща 10+ часа живот преди следващо зареждане.

Всяко кубче реагира на вашите движения.

Всяко кубче реагира на вашите движения. Като ги поставите едно до друго или едно върху друго, те започват да взаимодействат. Можете да комбинирате до безкрай, не само като ги местите, но и като ги разклащате, натискате или преобръщате. Играта тя може да бъде индивидуална или мултиплеър. Колкото повече кубчета добавяте, толкова повече расте разнообразието от игри, които да играете. Стерео базата е така нареченият “кораб майка”. Тя съхранява игрите, тя е източникът на звук и специални звукови ефекти, както и безжичната връзка между кубчетата. 

Първоначалният комплект включва 3 Sifteo кубчета, Sifteo стерео база с говорител и USB порт, предварително заредени с 4 игри: Chroma Splash, Friends Cube, Code Cracker, както и Word Caravan. В комплекта има Micro USB кабел, 5 батерии тип AAA и мек калъф. Максимумът, до който можете да достигнете при разширяване на броя на кубчета, е 12. Компанията предлага и още много други игри, които можете да си закупите от официалния сайт на Sitfeo Cubes. Цената на комплекта е $129.95, а всяко следващо кубче струва $29.95.

Компанията предлага и още много други игри, които можете да си закупите от официалния сайт на Sitfeo Cubes.

Коледа наближава. Може би не е лошо да се замислим за подаръци!

http://www.youtube.com/watch?v=LA7HR_f8UOU

Снимки: sifteo.com

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване