12/12/12 10:36
(http://milenafuchedjieva.blogspot.com/)

важно запитване и предложение до моите читатели!!!


ВАЖНО!!!!!!!!!!!
приятели и непознати! имам една идея, която искам да споделя с вас и да ви помоля за идея как да се осъществи:)
като бях в лос анджелис през февруари си купих от едно чудно, магическо магазинче в малибу един диск с една много интересна медитация - past-life regression - регресия в минали животи. всъщност не е точно медитация, а нещо като хипноза водена от един от големите американ
ски специалисти в миналите животи, дик сутфен, или dick sutphen за който иска да го проучи на интернет. магазинчето всъщност беше собственост на сина му. 
два пъти съм експериментирала с този диск, първия път нищо кой знае какво не стана, освен, че ми се доспа ужасно:))), но вторият беше доста интересно. може да се спори дали съм "прозряла" някакви минали животи, или просто фантазията ми се е развихрила в едно много интересно състояние водено от гласът на дик. беше супер преживяване обаче!!! какво ли не видях, къде ли не бях, но това не е момента, нито мястото да разкажа. 
това, което искам да направя е да намеря една голяма зала със силна уредба и да поканя всеки, който иска да дойде да прекара около час и половина воден от гласът на дик стуфен с уговорката, че ако нищо не изпитва, може да си отиде, или че ако изпитва нещо неприятно, веднага може да прекъсне експеримента. 
минали животи, ха! кой вярва и кой не вярва, не знам, аз самата съм по средата въпреки красотите и странните неща, които видях със затворени очи. 
това събитие искам да бъде посветено на две неща - отказването от старите модели на мислене и влизане в новото време, както и на нещо мнооооого земно - законът против цигарите:))))) в този смисъл това ще бъде акция, а не събитие.
значи, да обобщя:
- трябва ми място, голямо и празно
- трябва да има силна уредба
- за съжаление могат да участват само хора, които знаят английски, защото дик е американец, а това не става с превод. той говори бавно и много ясно и не казва нищо сложно, така че не е нужно да сте с перфектен английски
- не искам да се бавим, да го направим другата седмица!
- безплатно
какво ще кажете? чакам предложения за място и мнения!
нека да протестираме срещу изостаналостта в мисленето и налагането на стари правила на поведение с нещо напълно мирно и обърнато към най-дълбоките места в душите на всеки от нас!!! защото промяната започва отвътре и винаги е индивидуална преди да стане обща:)
вреда от това не може да има, дет се вика най-много някой да подремне в голяма компания:) и не е нужна никаква подготовка. 
а? А??
Публикувана на 12/12/12 10:36 http://milenafuchedjieva.blogspot.com/2012/12/blog-post_12.html
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване