01/04/13 04:00
(http://socialevo.net/)

Нов дизайн на Facebook предлага Фред Нерби

Нов дизайн на Facebook предлага Фред Нерби

Няма спор, Facebook е най-популярната социална мрежа в момента. През изминалата 2012 година екипът на Facebook работеше неуморно, за да ни накара да се чувстваме удобно, ползвайки Facebook и като потребители, и като бизнеси. Въпреки че не всяко нововъведение се приемаше еднозначно от потребителите, а промените, които се въведоха, са много, може да се каже съвсем спокойно, че Facebook се наложи успешно.

Fred Nerby

С идването на 2013 година всички си задаваме въпроса какво ново ще ни предложат от Facebook. Ще има ли промени в Timeline, News Feed, снимките, профилите (бизнес и личен), рекламите…?

В тази връзка ще ви бъде интересно, поне на мен ми хареса, концепцията за дигитална промяна на Facebook от шведския дизайнер Фред Нерби. Неговата концепция за нов дизайн на Facebook e интересна и завладяваща. Страшно впечатлен съм от неговата концепция. (В момента на редактиране на статията сървърът на Фред отказва да зареди сайта заради надвишен лимит на трафика. Явно наистина е предизвикал голям интерес!)

Ето и видео представяне на концепцията на Фред Нерби за нов дизайн на Facebook:

А на следващите страници ще видите и няколко снимки на идеята му.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване