01/05/13 19:46
(http://socialevo.net/)

Горещо: Български сайт изпревари всички с ревю и цена на още необявения таблет на Асег, Iconia B1

Български сайт изпревари всички с ревю на още необявения таблет на Асег, Iconia B1С наближаването на CES 2013 се появява най различна информация за нови продукти от компаниите, които ще участват в изложението. В същото време вървят и слухове, които загатват за това какво да очакваме. Ето че имаме и гореща новина свързаna с таблета на Acer Iconia B1 която е генерирана в България.

Асеr е реномирана компания, която предлага много добри продукти на пазара. Една интересна новина се появи в интернет пространството и то генерирана в България. Още през миналата година се появи информация за предстоящото пускане от Асеr през 2013 година на таблет от нисък клас Iconia B1 на изключително ниска цена от $99. Очaква се таблета Acer Iconia B1 да бъде представен официално на изложението Computer Electronics Show (CES) 2013 започващо следващата седмица.

Ето че екипът на роден сайт Tablet.bg вече е готов изпреварвайки всички по света с подробно ревю на прототип на още не обявения официално таблет Асег Iconia B1. Интересна подробност е че освен ревюто от сайта имат и информация, че Acer Iconia B1 ще се появи на пазара у нас през първото тримесечие на 2013 година, а цената, на която ще се предлага таблета в България е 349 лева.

Acer Iconia B1 е със 7-инчов дисплей, с резолюция от 1024х600 пиксела и 1.2-гигахерцов двуядрен MediaTek процесор разполага с 512 MB RAM и 8 GB флаш памет. Той е с предна VGA камера възможност за WiFi и 3G и операционна система  Android Jelly Bean.

Този сравнително добър и евтин таблет на Acer Iconia B1 ще позволи на компанията да се намеси в битката за пазарен дял при 7 инчовите таблети каквито са Google Nexus 7, iPad Mini, Amazon Kindle Fire и Nook Color на Barnes & Noble Inc. Като основно предимство може да бъде ниската цена на таблета.

Tова ли е крайният продукт и каква ще бъде цената на Acer Iconia B1 ще разберем на започващото следващата седмица изложение CES 2013 в Лос Анджелис.

Снимка: Tablet.bg

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване