01/07/13 11:46
(http://socialevo.net/)

Dropbox за Windows 8 и Windows RT е тук!

Dropbox за Windows 8 и Windows RT е тук!

На сцената на LeWeb 2012 в Париж в началото на Декември Адития Агарвал, вицепрезидент на Dropbox, съобщи, че работят усилено върху ново приложение, специално пригодено за Wndows 8, което ще пуснат съвсем скоро.

Ето че Dropbox за Windows 8 и Windows RT вече е налице. Може да бъде свалено и инсталирано от Windows store безплатно и дава възможност да се инсталира като останалите приложения с познатите “плочки” на устройства, работещи под Windows RT и Windows 8 операционна система.

Може да бъде свалено и инсталирано от Windows store безплатно и дава възможност да се инсталира като останалите приложения с познатите "плочки" на устройства, работещи под Windows RT и Windows 8 операционна система.

Dropbox e популярна услуга за съхранение на файлове в облака, която е много гъвкава и дава възможност за ползване от най-различни мобилни телефони, таблети и компютри. С над 100 милиона регистрирани потребители то е едно от водещите такива. Наскоро компанията взе решение и да увеличи своето присъствие в Европа, като отвори и чисто нов офис в Дъблин. Предимствата за ползване на услугата за съхранение на файлове в облака са огромни, а и с все по-масовото навлизане на мобилни устройства тя е предпочитан начин за съхранение и боравене с тях от потребителите. Неслучайно големите играчи като Apple, Google, Microsoft, Amazon пуснаха свои версии за съхранение и боравене с файлове в облака.

Точно в тази ниша се цели и Dropbox, предлагайки от 2 до 5 GB безплатно облачно пространство и възможност за ъпгрейд до 100 GB за съхранение, както и куп други възможности за достъп до тях както от устройства с iOS, така и Android операционна система. А вече и от Windows RT и Windows 8 устройства. Освен това услугата предлага и директно съхранение във Facebook.

Освен това услугата предлага и директно съхранение във Facebook.

Това го прави изключително успешно на пазара в ожесточена конкуренция с другите утвърдили се облачни услуги като Box.net, Skydrive na Microsoft , Google Drive, iCloud на Apple и Cloud Drive на Amazon.

Потребителите с Windows RT и Windows 8 вече могат да си свалят Dropbox от Windows Store.

Снимка: Dropbox

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване