01/08/13 08:40
(http://vasvalch.com/)

Нулев бюджет за съдържание?

content-vassy

Годината едва започна, а вече идва семинарно време. Личният ми календар започва с “Интернет маркетинг с нулев бюджет” на 30 януари – там моя милост ще говори за създаването на съдържание. Накратко, исках да разкажа нещо различно от предишните ми участия в семинари и нещо, за което мога да споделя лични впечатления от работата в Ozone.bg. Е, дами и господа, темата е “Как да продаваме, без да продаваме: Създаване на съдържание в полза на марката

Ноооо, да се върнем малко назад – какво е “Интернет маркетинг с нулев бюджет”? Това е серия семинари, където специалисти от маркетинг-бранша споделят мнения от първа ръка, дават повече информация за печеливши стратегии и полезни тактики. Интересното е, че тези добри практики са по силите на всяка компания, независимо от размера на заделения маркетинг-бюджет. Идеите на презентациите от Zero marketing са приложими и ефективни както за големи компании, така и за любимия ви start-up.

На сцената в последната сряда от месеца ще застанат шестима практици с различен опит и специализация. Сутринта ще ни събуди Георги Малчев от ilyan.com с тема за успешната маркетингова комуникация. Ще го последва Борил Богоев (който винаги ме изумява с по-креативни имена на презентации!), който ще говори за създаването на ефективни “любовни писма” към клиентите. След обедната почивка Станислав Димитров ще задълбае в SEO темата, която ми става устойчиво интересна през последните месеци. Следва личен пример за интернет маркетинг с нулев бюджет от Бойко Благоев и Free Sofia Tour. За финал, Стефан Кънев ще представи съвети за продуктивност – макар и темата да излиза от рамките на интернет маркетинга, вероятно ще помогне на всички в залата.

За десерт оставих шестия лектор – мен. Направих го основно от користна цел, така че да имам повече място да говоря за себе си защото имам изненада свързана с моята тема. Както казах в началото на поста, аз ще говоря за съдържанието и ролята му в маркетинга. Темата ми допада не само защото контент маркетингът е новата гореща тенденция, която присъства в почти всички прогнози за развитието на 2013, но и защото сама ежедневно виждам как можеш да продаваш на клиентите си, без да споменеш и думичка за продаване. Проблемът ми обаче идва от това, че не знам какви са нагласите на българските маркетолози за мястото на контент маркетинга в маркетинг-стратегията. Любопитно ми е да чуя повече мнения, затова и ще дам един билет за някой, който отговори на въпроса ми:

Каква е ролята на уникалното авторско съдържание във вашата маркетингова стратегия? Ползвали ли сте досега тази практика и планирате ли да я ползвате в бъдеще?

Чудесно ще е да знам дали контент маркетингът ви звучи като ефективна практика или просто като новата лъскава идея, по която се прехласваме напразно. Чакам отговора до 14 януари – всички аргументирани мнения ще участват в томбола, а наградата е билет за “Интернет маркетинг с нулев бюджет 5″. Докато чакате информация за печелившия, защо не разгледате програмата, билетите и лекторите?

The post Нулев бюджет за съдържание? appeared first on Васи ли?!.

Публикувана на 01/08/13 08:40 http://feedproxy.google.com/~r/vasvalch/feed/~3/X-L-22vLxMw/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване