11/21/11 09:05
(http://vasvalch.com/)

Свобода или ограничение е нулевият бюджет?

piggybankХубавото на това да си медиен партньор е, че можеш да раздаваш награди. Още по-добре е, когато и ти, и организаторът обичате да раздавате награди. Затова с Web and Events сме ви подготвили един безплатен пропуск за семинара “Интернет маркетинг с нулев бюджет“, който ще се проведе на 1 и 2 декември в Интер Експо Център София. Споделете своето мнение и може месецът ви да започне по-интересно от предвиденото.

Как ми хрумна идеята за играта? Разглеждайки програмата, осъзнах, че дори и “нулев бюджет” да звучи страшно, има изключително много начини, които да използвате за маркетиране на бранда си в тази ситуация. И се замислих, че нулевият бюджет, освен да ограничава, може да стимулира креативното мислене и да ви накара да измислите свежи тактики, които в друг случай не бихте обмислили дори. По този начин нулевият бюджет може да бъде и един особен вид свобода.

Правилата на играта

За да спечелите безплатния пропуск за семинара, трябва да споделите в коментарите по-долу своя отговор на въпроса:

Свобода или ограничение е нулевият бюджет?

Ще се радвам да чуя и какви тактики с нулев бюджет използвате.

Играта тече от момента на публикуването на този пост до неделя, 12:00 часа. От всички отговорили аз ще избера най-интересните отговори (от 3 до 10, в зависимост от броя участници), а томбола ще реши кой от тях взима пропуска. Така ще трябва да разчитате както на ясно изразено мнение по въпроса, така и на малко късмет – както често се случва в света на комуникациите.

Няма ограничения във формата  или обема на отговора – просто искам да чуя повече мнения. Естествено, не трябва да се притеснявате, ако искате да ме оборите и да покажете, че нулевият бюджет ограничава много. Микрофонът е изцяло ваш.

___
снимка: Images_of_Money



Още по темата:

  1. Свобода за Бирма!
  2. Webit – ден първи
  3. Време за събития

Публикувана на 11/21/11 09:05 http://feedproxy.google.com/~r/vasvalch/feed/~3/aXWYS8xa4Yo/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване