01/15/13 04:00
(http://socialevo.net/)

Спечелете $25 000 с Intel Business Challenge!

Спечелете $25 000 с Intel Business Challenge!

Имате идея? Предизвикайте света! Джуниър Ачийвмънт България и Интел обявяват своето европейско бизнес предизвикателство към вас!

Intel Business Challenge е състезание за иновативни продукти, умни технологии, интерактивни уеб и мобилни приложения в сферите на здравеопазване, медицински устройства, енергетика и чисти технологии, хора и общество, информационни технологии, биотехнологии и нанотехнологии. 

Състезанието е една невероятна възможност за участниците да научат как да започнат свои собствен бизнес, както и възможност да промотират своята идея за бизнес пред предприемачи, академични преподаватели и потенциални инвеститори. По време на състезанието всеки участник ще има възможност да получи менторска подкрепа от хора с различен опит, да се конкурира с други стартиращи предприемачи и да получи обратна връзка от журито, оценяващо проектите. 

За да се включите в състезанието, трябва да сте на възраст между 19 и 34 години, като през последните 4 години да сте учили редовна форма в една от следните степени – бакалавър, магистър или докторантура. Също така трябва да сте гражданин на една от признатите за участие страни, сред които е България.

Intel Business ChallengeВашето  участие започва с подаване на абстракт на идеята ви на платформата на Intel Business Challenge до 4 февруари 2014 г., след което жури оценява най-добрите от тях. Те преминават на втори кръг, а най-добрите идеи от тях отиват на Европейски финал.

През 2012 г. стартъп компанията на българският предприемач Георги Къдрев, Imagga, успя да достигне до Европейските финали в Полша. След оспорвано състезание младежът и неговият екип се класираха втори и получиха финансиране за своята идея в размер на $15 000, както и правото да заминат на Световните финали в Бъркли, Калифорния. 

Повече информация за състезанието можете да намерите на  страницата на Intel Business Challenge Europe 2013 (IBCE)

       

Снимка: Intel Business Challenge

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване