02/03/13 08:55
(http://nellyo.wordpress.com/)

Тогава тези хора изкупиха медиите: кои хора как ги изкупиха

Интервю за Панорама показва еволюция в публично изразяваните позиции на министър-председателя за медиите. От

Това е висша степен на демокрация и свобода на медиите и хората.

към

Има една партия, която контролира голяма част от медиите.

и дори

Чрез своя депутат от ДПС господин Пеевски има нахалството да ни обвързва нас с медии.  В същото време ДПС има цяла медийна група с телевизия, с вестници, с какво ли не.  И наглостта на Доган –  успя да окрупни и медиите по време на неговия си мандат в миналите години

Тогава тези хора направиха медийните групи. Тогава изкупиха медиите. По мое време нито една не се е изкупила, нито нова се е създала. Що за цинизъм на ДПС е това техният депутат да е там? Не е изключен, там си е. Откъде-накъде ще ни ги приписват на нас и Доган ще ме вкарва в доклад и ще ме нарича диктатор

Тези хора. Изкупиха медиите.

Кои хора как ги изкупиха?

При това в  периода, който министър-председателят нарича мое време,   имаше промени в законите, имаше промени в собствеността в медийния сектор, изкупуваха се компании  и още как,  прехвърляха се разрешения – при това става въпрос за ключов сектор – при това под контрола на регулатор -  и собствеността е все  така непрозрачна.

Цял мандат изтече – с цялата власт да се използва закона – но в обществен интерес, a  не както обясняват използването на закона председателката на комисия Даниела Петрова или депутатът  Червенкондев.  Никой не  е пречил на ГЕРБ четири години да се занимае с въпроса за контрола върху медиите.


Публикувана на 02/03/13 08:55 https://nellyo.wordpress.com/2013/02/03/peevski/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване