02/06/13 04:00
(http://socialevo.net/)

Вържете Twitter профила си към своя бизнес във foursquare

Foursquare стартира ново iPhone приложение за бизнес мениджъри

Foursquare винаги е бил тясно свързан с Twitter. За да си направим страница там например, все още ни е нужен Twitter профил. Което е хитро – комуникацията в Twitter е много динамична и е изключително лесно да се включиш в разговор. Можеш например да видиш кога някой се чекира в твой обект, като търсиш по ключова дума в Twitter. Разбира се, важно условие е посетителят да сподели къде точно се намира в чуруликащата платформа. И тогава едно “Добро утро!” може да свърши чудеса.

Преди дни foursquare пуснаха интересна нова функционалност. Накратко тя свързва всеки придобит обект във foursquare с Twitter профила на неговия собственик. И ако някой се чекира в обекта ти (или в някой от тях, ако са повече), вместо името на обекта в Twitter ще се вижда твоя Twitter профил. Нещо такова:

Ако имаш само един обект във foursquare, тази функционалност вече е активна за теб и твоя бизнес. Ако имаш повече профили, за да я активираш, трябва да отидеш на foursquare.com/tools, да добавиш профила си в Twitter (ако вече не си го направил) и да сложиш отметка на “Mention me when customer check-ins are shared to twitter”.

Това е доста полезно, защото привлича внимание към Twitter профила. И ако във foursquare разговорите са почти невъзможни (добре, просто са доста неудобни), Twitter е чудесен заместител. Опитай! И не забравяй, че по всяко време можеш да деактивираш функционалността.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване