02/09/13 13:47
(http://www.azcheta.com/)

Мъжете пишат

292223 10150907971064775 2107639936 nВ новия брой на “Аз чета с Настя” се срещаме с пишещи мъже. На пръв поглед Джон Грийн, Фредерик Бегбеде и Анди Андрюс нямат нищо общо, но ако се вгледаме по-внимателно и проверим какви са теми, за които пишат, говорят и се вълнуват ще открием големи прилики.

И тримата имат съвсем други професии, но и тримата мечтаят да станат писатели. Желанието се оказва по-силно от възможностите и един ден всеки от тях започва да си задава екзистенциалните въпроси в писмена форма и преведени на много езици. Тази неделя се срещаме с преводачите и издателите на тези автори у нас, за да припомним кои книги вече са издадени и кои предстои да бъдат представени на българските читатели.

Една хубава новина от откачалката Бриджит Джоунс и късче литературно наследство от Уинстън Чърчил ще допълнят новинарската емисия, в която ще научите коя е страната, получила дарение в размер на 500 хиляди евро за издаване на философска литература.

Всичко това, щедро гарнирано с хубава музика, започва точно в 17.00ч. по интернет радио "Бинар" (www.binar.bg).
С мен - Анастасия Карнаух!

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване