02/11/13 08:27
(http://ruslantrad.com/)

Българската енерго-отоплителна зима

Сметките за парно и ток станаха на пепел вчера

Абсурдните сметки за парно и ток станаха на пепел вчера

След като сметките за парно и ток дойдоха с около 200% отгоре, българите, които иначе преживяха какво ли не през последните години, решиха най-после да се поразвълнуват. Разбира се, немалка част от протестиращите дойде от електората на същата онази партия, заради която сега сърбаме….попарата, а именно БСП. Да приятели мои, знам че мразите ГЕРБ и искате те да са виновни за всичко, но моля ви нека не забравяме Столетницата и камарата фекалии, които от Позитано завещават на милата ни родина.

Това, разбира се, не значи че онова нагло (………) Делян Добрев не заслужава да уринират върху него побеснели бабички и да бъде ритуално стъпкан от тълпата пред “Славянска Беседа”. Все пак, той имА наглостта днес да излезе в сутрешния блок на бТВ и да обясни, че е нормално 60% от сметките за ток да се състоят от допълнителни такси за пренос на енергия, за поддържане на мрежата, за нова кола на шефа на ЧЕЗ, за секстуризъм на управителния съвет на ЕОН и т.н… Според Негово Височество, министърът, сметка от 410 лева за ток, от които 160 “реално” потребление и 250 лева допълнителни такси е в реда на нещата. Той добави, че не знае колко му е сметката за ток, защото се плащала от министерската му заплата директно и не го бил усетил.

Сега не че съм радикал или нещо такова, но това лекенце трябва моментално да си подаде оставката или такава да му бъде поискана от министър-председателя Сидхарта (а.к.а Буда а.к.а Бойко Борисов) който, поне до сега, уволни всичкото човек, който подриваше рейтинга на кабинета му. Друг е въпроса до колко уволняването на министри 5 месеца преди края на мандата има какъвто и да е смисъл, но нека не забравяме, че Тройната Коалиция зададе тон, след като Румбата Петков беше уволнен точно 5 месеца преди последните избори.

Във всеки случай, хубаво е в Енергетиката да се случи нещо, защото в противен случай министър Добрев, а и доста народ покрай него, ще усетят други неща, на места, на които няма да им хареса….

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване