03/05/13 03:00
(http://socialevo.net/)

Facebook изпробва препоръчителни оферти

9906_Facebook-Ofertas-800x412

Facebook изпробва препоръчителни оферти

Наскоро Facebook стартира специален раздел, в който потребителите могат да събират оферти, за които са заявили интерес. Офертите предоставят възможност да пазарувате мигновено или да получите напомняне преди края на промоцията. Новата опция предлага по-големи изображения и интерфейс, позволяващ на потребителите да решат дали и кога да споделят оферта с приятелите си. Както отбелязат AllFacebook, на базата на заявените от потребителите оферти социалната мрежа ще показва други “препоръчани оферти”, които биха могли да ги заинтригуват. Препоръчаните оферти ще идват от други търговци на дребно, които предлагат промоции. 

От лявата страна на вашия профил в категорията приложения ще можете да намерите приложението “Моите оферти”. Щом кликнете върху “Моите оферти”, под  тях ще излезе нов раздел, който се казва “Препоръчани оферти”. В него ще излизат офертите, в които вероятно бихте искали да вземете участие.  

Другата промяна, която ще забележите, е в иконката за тази отметка и навсякъде, където се споменават “Оферти”. Вместо жълт квадрат, офертите се появяват със зелена форма на избухваща звезда.

снимки: Inside Facebook, Josh Harcus ( CEO of Hüify ) and YOUniversal Media

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване