03/19/13 01:51
(http://socialevo.net/)

Feedly е наследникът на Google Reader

feed

Малко след като Google обяви, че затваря Google Reader, конкуренцията видя доста удобен момент да отмъкне част от потребителите. Feedly бе един от тях, като заяви, че ще се опита да клонира Google Reader API. С това си изказване те успяха да спечелят 500 000 нови последователя и то само за 48 часа. Целите им са да поддържат услугата, да пускат редовно ъпдети и да угаждат на потребителските изисквания. В момента “Feedly” e достъпен като мобилно приложение за iOS и Android, има го като extension за Chrome и Firefox и работи под всички браузъри.

Малко повече за самото приложение.

Малко повече за самото приложение:

Приложението е доста интуитивно и лесно за използване. Има много подсказки как да организирате любимите си сайтове, блогове и информационни източници.  Дизайнът е изчистен и не дразни по време на четене. Работи бързо и е доста лек. Визуално е добре подреден за лаптоп и мобилни устройства.

Освен удобството при четене, от “Feedly” са се постарали да направят възможно най-удобно и изчистено споделянето на информация чрез лентата за споделяне в социалните мрежи.

 

За всички, които още се чудят с какво да заместят Google Reader, опитайте “Feedly” и няма да се разочаровате.

Снимки: Feedly

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване