03/22/13 03:10
(http://socialevo.net/)

YouTube достига Facebook?

Youtube-Facebook

YouTube достига Facebook?

 

Всички обичаме да посещаваме YouTube, когато имаме свободно време, нужда от съвет, от малко развлечение или просто любима музика. Има видео за всичко. 

Ето, че сайтът набира голяма скорост. В сряда излезе новината, че видеосподелянето, което започва  с работа в малък апартамент над пицария, сега се гордее с един милиард потребители. Каква цифра само! Основателите сигурно са много горди от постигнатото.

Един милиард потребители е наистина много. Единственият сайт, който също може да се похвали с този обем е Facebook. По-конкретно YouTube обяви в официалния си блог, че “сега има повече от един милиард уникални потребители всеки месец”, пишат theatlanticwire.  Не се знае обаче колко от тях са активни. 

YouTube извежда тези точки, за да илюстрира, колко голям е всъщтност този обем:

Един на всеки двама души посещава YouTube.

Нашата месечна зрителска аудитория е еквивалентна на около десет от Super Bowl публиката.

Ако YouTube беше държава щеше да е трета по големина в света след Китай и Индия.

Facebook има един милиард потребители. YouTube има един милиард потребители. Google притежава YouTube.  Това дали значи, че Google+, която е конкуренция на Facebook може да се възползва и да получи своя един милиард, та дори и повече?  Според някои, това е само въпрос на време..

http://www.youtube.com/watch?v=ZzguQ_uTuHU

Снимкa: messy code

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване