04/13/13 08:44
(http://milenafuchedjieva.blogspot.com/)

ако искате да общувате с мен, пригответе си 500 лв. на час като начало;)


вчера имах неприятно преживяване покрай един мой "приятел" тук. резултатът е, че хора, които не ми доставят удоволствие под каквато и да било форма, няма да имат достъп до стената ми:) 
ключовата дума е "удоволствие". става дума за хора, които не познавам, които се държат лошо с мен, които ми се репчат, които крият някаква неприязън към мен, или които имат политически различия с мен. но може дори да става дума и за хора, които са си възпитали децата зле. ако не изпитвам поне малко приятни чувства от евентуалния ми контакт с вас, и с нищо не допринасяте на моя well being, нямате място тук. 
за останалите има фен страница. не се изненадвайте ако сте отфренднат, ще останат само хората с които съм имала някакъв приятен или полезен контакт, дори и да не ги познавам лично, ще запазя всички фучеджиеви, които може да не познавам, но са фучеджиеви, и от там ги третирам като роднини:) ще останат приятелите, както и хора, които аз лично ценя. от там нататък не приемам приятелства от непознати, а при най-малък полъх на враждебност, блокирам. 
времената са такива, че много хора тук са напълно озверели, аз не им понасям, и изпадат в ексесивни състояния, които не водят до нищо добро за никой. 
нямам никакво намерение да правя групички и подгрупички, и да се контролирам какво споделям с едни, и какво с други.
най-общо казано контактът с мен се превръща в привилегия:) засега няма да ви искам пари;) малко груба шега, но при ужасяващите грубост и цинизъм, които ВЛАДЕЯТ в българия в момента, да си беден може да означава, че и пари няма да ти помогнат да си около мен ако не се държиш с уважение и толерантност:)
приятен ден:) а да, може и да ви отфрендна просто защото не сте ми симпатични, без конкретна причина. МРАЗЯ ЛИЦЕМЕРИЕТО, не вас.
Публикувана на 04/13/13 08:44 http://milenafuchedjieva.blogspot.com/2013/04/500.html
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване