04/18/13 16:53
(http://socialevo.net/)

Любимата музика с Twitter #Music за iPhone е вече тук

Любимата музика с Twitter #Music за iPhone е вече тук

Любимата музика с Twitter #Music за iPhone е вече тук

Ето че екипа на Twitter ни зарадва днес с официалното пускане на Twitter #music за iPhone, както и в интернет на специално създаденият сайт Twitter #Music .

За Twitter #music се говори от известно време, но ето че днес то бе обявено на официалния Twitter Blog. Новата услуга пусната от работи със система от препоръки, която разглежда кои песен са популярни сред вашите приятели в Twitter и ви ги показва. Също така следи кои изпълнители следвате в Twitter и ви дава препоръки за музика, която да слушате. Една интересна услуга обвързваща вашите музикални интереси и тези на вашите приятели в социалната мрежа, за да ви предоставя най-доброто от света на музиката, което би ви интересувало.

Можете да изтеглите приложението Twitter #music за iPhone от Apple Store, но то не е налично все още за България. Можете да разгледате и да се регистрирате и на сайт  Twitter #Music 

Twitter са изградили услугата в партньорство с Apple iTunes, Spotify и Rdio които доставят музиката. Това означава, че ще можете и да избирате с коя от тези услуги да влизате в своя профил, за да слушате любимата музика.

Можете да изтеглите Twitter #music от Арр Storе, но не и от българския за сега. Приложението изисква да сте инсталирали iOS версия 6. Почитателите на Android устройства нямат щастието да ползват услугата за сега, освен през браузер. Дали ще пуснат скоро приложение и за тях не е ясно засега.

 

Снимка: Twitter

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване