04/23/13 03:30
(http://socialevo.net/)

iBeetle – Apple-ската кола на Volkswagen

iBeetle - Apple-ската кола на Volkswagen

iBeetle - Apple-ската кола на Volkswagen

Преди време се шегувахме, че ако Apple направят кола, каквито бяха слуховете, гумите й няма да могат да се сменят. Затова ще имаш една за лятото и една за зимата. За да й пуснеш радиото, ще трябва да си купиш специална приставка. Но пък най-хубавото е, че винаги ще знаеш къде е – с Find Friends приложението за iOS.

Е, Apple все още не продават кола, но за сметка на това вече има iBeetle. Той е първата рожба на VW Group, в която има запазено централно място за iPhone-a на Apple. Закача се на таблото, а т.нар. Beetle App предлага следните благинки.

Музика
Съвсем очаквано – можеш да слушаш любимата си музика през Spotify или от собствената си аудиотека в iTunes.

Експертът
Следиш показанията на автомобила – температура на двигателя, ниво на маслото, странично ускорение. Имаш компас и хронометър.

Учителят
Събира данни от движението ти по пътя – скорост, разход на гориво и т.н. След това може да посочи кой е най-прекият път до работата ти например. Можеш и да споделяш в социалните мрежи.

Социалните неща
Лесно виждаш какво споделят приятелите ти в социалните мрежи.

Пощенската картичка
Всъщност лесно можеш да споделиш къде точно се намираш в момента. При получателя пристига пощенска картичка с точния адрес и карта.

Снимка
Правиш снимка на интериора и изпращаш или споделяш. Ефектно, особено когато си на път и искаш да се пошегуваш с колегите на работа.

Когато телефонът не е закачен към дока, се влиза в друг режим – т.нар. Milestones. С него Beetle App превръща опознаването на автомобила в забавна игра. Ти изпълняваш различни мисии, а приложението ти дава награди.

В autoblog можете да видите повече снимки от екстериора и интериора на автомобила. Прави впечатление, че е наистина близък до Apple – по детайлите, по цветовете и по дълбоката интеграция с iУстройствата. Ще се продава от 2014 г. като купе и кабриолет.

Снимка: VW

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване