04/25/13 03:30
(http://socialevo.net/)

Google Places for Business за iOS?!

Google Places for Business за iOS?!

Google Places for Business за iOS?!

За малко в App Store се е появило приложение с името “Google Places for Business”. За него докладваха iClarified. Според описанието на приложението, което впоследствие мистериозно изчезна от магазина за приложения на Apple, с него притежателите на iPhone и iPod touch ще могат да:

- да добавят обекти в Google Places от самото устройство;
- да редактират работното време, адреса и друга информация за обектите си;
- да качват снимки в страницата на обекта си в Google Places/Local;
- да следят уебинтереса към обекта;
- да управляват всички свои обекти.

Дизайнът е изцяло в съзвучие с подхода на Google към мобилните приложения, единствено фоновият цвят е по-тъмно сиво, отколкото е например в Circles и Google+ за iPhone.

Колегите от Search Engine Land са направили скрийншот с приложението в App Store. Дизайнът е изцяло в съзвучие с подхода на Google към мобилните приложения, единствено фоновият цвят е по-тъмно сиво, отколкото е например в Currents и Google+ за iPhone. Все още няма официално потвърждение от Google за намерението им да пуснат подобно приложение за iOS, но по всяка вероятност можем да го очакваме скоро. Най-интересното е, че все още няма подобно приложение за Android.

Foursquare също имат специално приложение за бизнеса, с което сравнително лесно могат да се управляват множество обекти, добавени в социалната мрежа. Все още липсват известията за посещения и коментари, които биха били изключително полезни.

Снимки: Search Engine Land

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване