06/18/13 05:01
(http://socialevo.net/)

7-инчовият Fonepad на ASUS – таблет и телефон на конкурентна цена

Fonepad_Champagne_Gold_03

7-инчовият Fonepad™ на ASUS предлага перфектното съчетание на таблет и телефон на конкурентна ценаСъвременните смартфони се използват все по-малко за разговори и все повече за работа и забавления, като в тези случаи размерът на екрана става от съществено значение. ASUS Fonepad е идеалното устройство за всички, които имат нужда от постоянна телефонна връзка, но в същото време искат да се възползват от предимствата на работа и забавление на голям екран само с едно устройство. Fonepad на ASUS обединява в едно 7-инчов таблет и смартфон, а в допълнение се предлага и на конкурентна цена – за България цената на устройството с 16GB е 459 лева. Задвижван от новия процесор Intel® Atom Z2420 с Android 4.1, Fonepad притежава HD дисплей с IPS технология за широк зрителен ъгъл и жива картина.

 Прекрасен алуминиев корпус и процесор Intel® Atom™

ASUS Fonepad е удобен и компактен таблет с алуминиев корпус, който може удобно да бъде държан с една ръка, тъй като теглото му е едва 340 грама, а профилът – 10,4 мм. С последния Intel® Atom Z2420 процесор с пълна Android съвместимост, Fonepad притежава перфектен баланс между представяне и енергийна ефективност и разполага с хардуерно оптимизирана 1080p Full HD картина и до 9 часа живот на батерията.

7-инчовият екран е с 10-точков мултитъч и 1280 x 800 HD резолюция за кристална картина, лесно четим текст и детайлни изображения. IPS технологията осигурява пъстри цветове със 178-градусов зрителен ъгъл и изображения, които се виждат ясно дори на открито.

Вграден 3G за мобилен трафик и гласови повиквания

Вграденият 3G с HSPA+ превръща ASUS Fonepad в мобилно устройство с постоянна връзка с мрежата за безпроблемно сърфиране, бързо изтегляне на приложения от Google Play Store и плавен стрийминг на аудио и видео. Благодарение на пълната поддръжка на 3G телефония, Fonepad™ може също така да бъде използван и за гласови повиквания с използването на вградения шумоподтискащ микрофон или чрез опционално външно Bluetooth устройство. Плащайки само за един мобилен план, разходите за трафик падат драстично в сравнение с комбинацията от смартфон и 3G таблет.

Fonepad се предлага в България във версията с 16GB, със слот за SD карта за увеличаване на паметта с до 32GB, и има 1.2-мегапикселова камера за улеснен видео чат. Технологията ASUS SonicMaster с MaxxAudio 3 осигурява чист и обемен звук.

Ексклузивни приложения от ASUS и аксесоари за повишена продуктивност

ASUS Fonepad пристига с редица ексклузивни приложения от ASUS: Floating App за улеснено управление на приложенията и multi-tasking; SuperNote lite за водене на ръкописни бележки и рисуване; и WebStorage Office Online за работа с документи, съвместими с Microsoft Office. Fonepad™ осигурява на притежателите си и доживотно пространство от 5GB в ASUS WebStorage за синхронизиране и споделяне на съдържание между различни компютри.

Налице са и два допълнителни аксесоара към Fonepad™. Предлагани в четири цвята, калъфите VersaSleeve 7 едновременно защитават таблета и служат за стойка на устройството в 2 различни позиции – за писане и за гледане на видео. Turn Case представлява олекотен твърд калъф за Fonepad™, който разполага с мека вътрешност, която запазва екрана чист, и вградена стойка, която позиционира таблета на перфектния ъгъл за гледане на видео.

Спецификации:

Операционна система Android 4.1 Jelly Bean

Процесор Intel® Atom™ Z2420 (1.2GHz) с PowerVR SGX540 GPU

Модем IMC XMM6265

Дисплей 7-inch HD (1280 x 800) LED-подсветка с IPS технология

10-точков мултитъч

Камера Предна:1.2 MP

Оперативна памет и съхранение 1GB RAM

16GB свободно пространство със слот за microSD (до 32GB)

Мрежи WCDMA 850, 900, 1900, 2100MHz

GSM/EDGE 850, 900, 1800, 1900MHz

HSPA+ (21Mbit/s download, 5.76Mbit/s upload)

Wireless 802.11b/g/n Wi-Fi, Bluetooth 3.0

Изходи Micro-USB порт, 3.5мм жак за слушалки

Сензори GPS с GLONASS, акселометър, proximity сензор, сензор за светлина, e-compass

Други Шумоподтискащ дигитален микрофон, говорител, Micro-SIM слот

Батерия Li-polymer 16Wh (4270mAh) издържа до 9 часа 2 с едно зареждане

Цветове Titanium Gray / Champagne Gold

Размер 196.4 x 120.1 x 10.4мм

Тегло 340 г

 

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване