06/21/13 08:59
(http://ivo.bg/)

Сидеров порасна до говорител на руската тройка във властта

БНТ и Би Ти Ви излъчиха последователна тази сутрин репортажи за купуването на провоатори на протестите Обобщено казано, репортажите ДОКАЗВАТ, че в конкретния случай от „Атака” набират и плащат на статисти- с или без мускули.

Георги Флоров, 18 годишен, заяви пред БиТиВи , че от „Атака” са му обещавани 15 лева дневно плюс храна. Сборен пункт на наемниците е имало пред храма „Александър Невски”- и ка н, нали сидеров е пръв „борец” за правата вяра!

Имало е платени протести, пак от „Атака” за по 5 лева за протести в деня на обесването на Левски ( друга обсебена от Сидеров кауза), казва пред камерата с физиономията си проговорилият младеж.Ставало дума за „голям бизнес”.

Оказва се, че пазаруваните статисти, повече опитни в тази „работа”, получават и подробни инструктажи как да се държат пред медиите. Най-важното било да не признават, че са платени.

Това се случва на микро ниво с мокрите поръчки по линия на мутрите.

На макро равнище уж няма вече мутри. Има обаче гърчещи се физиономии.

Военният министър Ангел Найденов, дългогодишен говорител на БСП, се бореше досущ днес в Би Ти Ви точно като Лютви Местан вчера пред камерите и микрофоните, да убеди зрителите, че „Атака” не подкрепяли БСП. Не му било известно тази партия да е гласувала в подкрепа на неговата партия…

Истината е, че, както каза малко преди изборите в националния телевизионен ефир емблематичният за БСП Бриго Аспарухов, Волен Сидеров много израсна.

И се превърна в едър фактор.

На Консултативния съвет по национална сигурност при президента Плевнелиев се видя, че всъщност говорител на съзаклятниците ( особено като опозиция на президента) е точно вождът на „Атака” Волен Сидеров. До него в пълно мълчание седеше Лютви Местан, бившият заместник и днешен наместник на Ахмед Доган.

Същото съгласно мълчание прозвуча от позата на наведените глави на лидера на БСП ( че и на ПЕС) Сергей Станишев, както и от страна на червения ( но явно не от срам) председател на Народното събрание Михаил Миков.

Откога мълчанието означава друго, освен съгласие?

Така че Сидеров вече е говорител на руската тройка във властта.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване