06/25/13 01:23
(http://socialevo.net/)

“Оставете съобщение на Крал ЛеБрон” в новата реклама на Nike

Nike-Lebron-James-Leave-A-Message

“Оставете съобщение на Крал ЛеБрон” в новата реклама на Nike

В петък сутринта българско време баскетболният отбор на „Маями Хийт” си осигури титлата в NBA след победа в седмия решаващ мач срещу „Сан Антонио Спърс”. Веднага след спечелената титла “Nike” качиха в YouTube кратък и оригинален рекламен клип, свързан с най-голямата звезда на „Горещите” - ЛеБрон Джеймс. Видеото е с продължителност малко повече от минута и представлява кадър на телефонен секретар, на който се прослушват поздравителни съобщения, отправени към Крал ЛеБрон.

Във видеото можете да чуете гласовете на Уорън Бъфет, хип-хоп изпълнителя Дрейк, съотборниците на ЛеБрон, които скандират MVP (най-полезен играч), както и легендарния 79-годишен баскетболист от “Залата на славата” Бил Ръсел.

Идеята на „Nike” е всеки да може да остави съобщение за Крал ЛеБрон на специална линия на номер (305) 767-2226, като единственото условието е съобщението да бъде позитивно. Рекламата вече е хит в интернет и социалните мрежи. Тази реклама е още един добър пример как YouTube помага на рекламистите за по-бързо достигане на рекламното послание да по-голям брой потребители по цял свят.

Снимка: The Smoking Section

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване