11/24/13 09:50
(http://vasvalch.com/)

Рекламен уикенд: 4

Ето че е време за нова селекция готини реклами. В края на ноември беше крайно време да се появи първата коледна реклама тук. Към нея добавяме мобилно предизвикателство, късометражни филмчета и селекция принтове с актуалното за тази година selfie.

Kmart: Коледни боксерки

Свикнала съм да си представям рекламите за бельо като серия черно-бели кадри с жестоки модели, които гледат похотливо/замислено камерата. Е, Kmart предлага доста по-различен поглед с Show Your Joe. Рекламата включва коледни принтове и звънчета. Тананикам си Jingle Bells цял ден:

Heineken: 80км за ангажиране на потребителите

Тъй като обичам Космоса и всичко, свързано с него, няма как да пропусна 80kmtospace. Жестока идея от Heineken и Next-DC – инсталираш приложение, изкачваш се често (по стълби, на хълма в парка и т.н.), трупаш вертикални метри и може да си сред тримата късметлии, които ще отидат на гости в NASA. Идеята е готина, изпълнението е добро, а и обичам да включвам български неща тук :)

The Cape Times: историята е серия от selfie-та

След като тази седмица selfie стана думата на 2013 година, трябва да включа и тази жестока серия принтове за вестника The Cape Times. Известни кадри от исторически събития са променени така, че да напомнят за selfies – идеална връзка с таглайна You can’t get any closer to the news. Всички принтове вижте тук.

cape times selfies

Cornetto: Любовта е сладка и дебне отвсякъде

Завършвам тази уикенд-селекция с една много сладка кампания на сладоледи Cornetto. Компанията е направила няколко късометражни филма по темата за любовта, които много фино са свързани с марката и не дразнят с прекалена рекламност. Напротив, помислено е за всичко, от доброто заснемане до музиката. Оставям ви с първото филмче от серията, а другите можете да видите тук, тук и тук.

Постът Рекламен уикенд: 4 е публикуван в Васи ли?!. Ако искате да получавате повече съдържание от блога, абонирайте се за нюзлетъра.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване