Цветанов е притиснат - още депутати ще напускат групата на ГЕРБ

/Поглед.инфо/ Няма да стане революция в ГЕРБ, това е ясно. А по отношение на Цветан Цветанов и ситуацията в партията е валидна приказката "а дано, ама надали".

Очаквам още някакви хора да се еманципират от групата на ГЕРБ

/Поглед.инфо/ Няма да стане революция в ГЕРБ, това е ясно. А по отношение на Цветан Цветанов и ситуацията в партията е валидна приказката "а дано, ама надали".

Ще ям, ще пия и ще ходя по жени!

/Поглед.инфо/ Питал съм го Цветан Цветанов за подслушването, скарахме се, нищо не ми каза човекът. Това разкри бившият министър на културата Вежди Рашидов в сутрешния блок на Нова тв.

25 убити в Киев! МВР: Може да са жертви на приятелски огън (гледай на живо)

"24 часа" По време на охраната на обществения ред в центъра на Киев служителите на полицията и военнослужещите от Вътрешни войски не са...

Ванга е пророкувала: Когато намерят костите на Левски, чудо ще стане с България!

Една от най-големите мистерии в българската история е къде се намират костите  на Апостола на Свободата Васил Левски Днес, в деня,...

Приятелката на жената на Цветанов докладвала за подслушване и на политици

/Поглед.инфо/ Служителката на ДАТО Антоанета Първанова, която бе уличена, че дава информация за подслушванията на службата срещу заплащане, е докладвала и на политици, срещу които се водят разследвания, съобщава "Стандарт". Тя предавала информация както за мотивите за искането за прилагане на СРС, така и кои служители работят по случая.

Търгува се със СРС-та

/Поглед.инфо/ Това, което се прави сега е кризисен пиар. Показва се колко добре работи прокуратурата, за да се забравят твърденията на Цветан Цветанов и това, че се появи информация за висши кадри. Това заяви ген. Атанас Атанасов по повод разкритията на прокуратурата, че служителка от ДАТО, която е продавала информация за СРС-та.

Две еленчета попаднаха в леден капан. Баща и син ги спасиха (Видео)

Две еленчета попаднаха в леден капан в езерото Алберта в Минесота. Животинките са се мъчили поне 3 дни без никакъв шанс за спасение. Джеймс и баща му успяха да измислят начин, по който да ги извадят.

Три района във Варна без вода днес

Три района във Варна остават без вода днес. Това съобщи за Радио „Фокус” – Варна дежурният диспечер на ВиК – Варна. Без вода днес ще...

Премиерът Орешарски договаря 1 млрд. куб. метра газ от Азербайджан

/Поглед.инфо/ Премиерът Пламен Орешарски се очаква да договори 1 млрд. куб. метра газ от азербайджанската столица Баку. Това се очаква да стане днес след среща между министър-председателя и колегата му Артур Расизаде в Баку, пише "Стандарт".

Протестиращите преминаха границата (гледай на живо)

/Поглед.инфо/ Президентът на Украйна Виктор Янукович заяви, че антиправителствените протестиращи са „преминали границата”, излизайки по улиците с цел да го свалят от власт. Това заяви държавният глава в обръщението си към нацията на фона на продължаващите смъртоносни сблъсъци в Киев, предаде АФП.

Слънчево време с нови температурни рекорди

/Поглед.инфо/ Над страната ще преобладава слънчево време с разкъсана висока облачност, а преди обяд в низините и около реките с мъгли или ниска облачност и там дневните температури ще останат по-ниски от 12° до 17°.

Шефът на обраната в София банка: Парите са застраховани, клиентите да не се притесняват

Парите са застраховани, вложителите не трябва да се притесняват. Това зави за ТВ7 Васил Христов, изпълнителен директор на Първа...

Би Ти Ви краде топ журналист на БНТ

/Поглед.инфо/ Едно от лицата на сутрешния блок на БНТ - Росен Цветков, напуска телевизията и отива да работи в Би Ти Ви, съобщи "Преса".

21 февруари: Парад на доброволците в betahaus

dscn1349

Най-сетне се случва опит за събиране на всички добри хора, занимаващи се с доброволчество. Много се радваме, време беше.

Идеята е ясна: организациите, работещи с доброволци, да представят – надяваме се достойно – каузите и кампаниите си пред тези, които искат да ги чуят. Очакваемото от подобно събитие ще бъде налично: презентации, workshop, фотоизложба, пърформанс, ИМПРО-театър, ролеви и интерактивни игри, а също и симулация на кампания. За да е съвсем добре, към програмата се добавя и споделен личен опит от доброволци, завърнали се в татковината след известно време посвещение на EVS (European Voluntary service) програма.

След Парада човек би следвало да е добавил към жизнения си регистър знания за това:

  • какво е усещането да правиш добро,
  • как се създава екоцентричен оптимист,  как се прави гнездо на черен лешояд,
  • как се оцелява в планината сред гори и храсталаци,
  • как се събират 400 хил. евро за 5 месеца за вълнуваща кауза,
  • какво е „жива” библиотека,  кога спортът става „близо до теб”,
  • защо българи с успешна кариера в чужбина се връщат у нас,
  • как се спори професионално, как се прави скрининг и т. н.

Добрите хора, заели се с каузата да организират Парада, са от сдружение “Диабет и предиабет”, а инициативата е част от, логично, доброволчески проект по Национална програма за младежта.

Ето и кой ще разказва за това що е то доброволчество:

Разбира се, и ние:)

Дaтата е 21 февруари, мястото – betahaus, започваме в 15:00 ч., приключваме в 20:00 ч. или когато си кажем всичко.

Ще се видим там.

 

 

Извънредно: Въоръжен грабеж на банка в столицата! Има ранен охранител

Въоръжен грабеж е извършен тази сутрин в клон на Първа инвестиционна банка в квартал „Хаджи Димитър” в столицата. Това е и причина за...

Майка изостави детето си, бащата започнал да блудства с него

Малолетно момиче отива в център за настаняване от семеен тип по настояване на агенцията за социално подпомагане, тъй като баща му...

Гражданска война в Украйна /ВИДЕО НА ЖИВО ОТ СЪБИТИЯТА/

/Поглед.инфо/ Украйна е на ръба на гражданската война през изминалата нощ, когато бяха убити 20 протестиращи, а други 335 бяха ранени при кървави сблъсъци в украинската столица, пише Daily Mirror.

Гражданска война в Украйна

/Поглед.инфо/ Украйна бе на ръба на гражданската война през изминалата нощ, когато бяха убити 20 протестиращи, а други 335 бяха ранени при кървави сблъсъци в украинската столица, пише Daily Mirror.

Орешарски, Миков и Плевнелиев призоваха за единение

/Поглед.инфо/ В навечерието на честванията от гибелта на Апостола премиерът Пламен Орешарски, шефът на парламента Михаил Миков и президентът Росен Плевнелиев призоваха за единение.

Първо в „Петел”: Акция „Тайфун” в София

В този момент в столичния квартал „Хаджи Димитър” се провежда акция „Тайфун”, научи „Петел” от свои източници. Причината е въоръжен грабеж, като до този момент няма повече информация по случая. Очаквайте подробности! снимката е илюстративна 

Всичко се променя, но Апостола остава

/Поглед.инфо/ Да се говори за Левски е извънредно трудно. Винаги е било извънредно трудно.

Юлия Георгиева: Добре че не стана проектът „Затъпяване на нацията”

Масово недоволство взриви обществото през последната седмица, след като стана ясно, че екип от професори, академици, че и психолози са...

Украинци блокираха границата с Полша

/Поглед.инфо/ Около 50 жилите на село Краковец в Лвовска област са блокирали КПП „Краковец” на границата между Украйна и Полша, предаде УНИАН. По данни на граничната служба, хората са запалили гуми на 400 метра от пункта и не пропускат автомобили в двете посоки.

"24 часа": Зуека и Ани чакат бебе до месец

Васил Василев-Зуека отново ще става баща. Приятелката му Анна Вичева е бременна, а бебето трябва да се роди до месец, пише "24 часа"....

Украйна на ръба на гражданска война - коментари в световните медии (гледай на живо)

"24 часа" Украйна бе на ръба на гражданската война през изминалата нощ, когато бяха убити 20 протестиращи, а други 335 бяха ранени при...

Венелин Петков ще се разписва за заплата от 8 000 лв

/Поглед.инфо/ Върху почти двойно възнаграждение ще се разписва вече от месец март Венелин Петков и така става рекордьор по заплата в медията.

Вашият дневен хороскоп

Овен  Днес Вашите успехи в любовта ще бъдат пряко свързани със силата на Вашия интелект. Ерудиция също ще Ви е нужна, но тя няма да има...

Съветникът на Тодор Живков за “Възродителния процес”

Проблемът е стар, колкото е стара и новата ни българска държава – от Освобождението 1878 г., т.е. повече от 120 г. Решавали са го трима държавни глави – цар Фердинанд, цар Борис III и Тодор Живков. В зависимост от конкретните исторически обстоятелства тези държавници са използвали и различни форми и средства за въздействие върху тюркоезичното население или населението, изповядващо исляма...

ЕСПЧ: Делфи срещу Естония – отново

За смутените от решението Делфи срещу Естония  на ЕСПЧ  има отлична новина.  Вчера по предвидения ред е взето решение  делото да се гледа в Голямата камара.

Дали е възможно според Съда  Конвенцията да изисква от посредника поведение, което Директивата за електронна търговия изглежда, че не изисква.

А на принцесата фон Хановер е отказано ново гледане. Според решението Каролине фон Хановер срещу Германия  (№3)  от септември 2013  няма нарушение на чл.8 от Конвенцията.  Преди две години при голям обществен и медиен интерес Голямата камара се занима с принцесата по предходното й дело и изясни стандарта за обществено място.

ЕСПЧ: Делфи срещу Естония – отново

За смутените от решението Делфи срещу Естония  на ЕСПЧ  има отлична новина.  Вчера по предвидения ред е взето решение  делото да се гледа в Голямата камара.

Дали е възможно според Съда  Конвенцията да изисква от посредника поведение, което Директивата за електронна търговия изглежда, че не изисква.

А на принцесата фон Хановер е отказано ново гледане. Според решението Каролине фон Хановер срещу Германия  (№3)  от септември 2013  няма нарушение на чл.8 от Конвенцията.  Преди две години при голям обществен и медиен интерес Голямата камара се занима с принцесата по предходното й дело и изясни стандарта за обществено място.

В Киев водомет прегази младеж и оплиска с кръв Майдана

/Поглед.инфо/ В центъра на украинската столица Киев водомет за разпръскване на демонстрантите, прегази младеж и оплиска с кръв Майдана.

Русия кани безплатно 50 български студенти да учат в нейни университети

/Поглед.инфо/ Москва. Русия подхваща изцяло нова образователна политика спрямо българите. От тази година тя отваря широко врати за наши сънародници, като кани напълно безплатно 50 от тях да учат в нейни университети.

Страници: 1 | 2 | 3

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване