Експерти: Стефка Маджарова не се е подхлъзнала в канала, а е била хвърлена

Убитата 18-годишна Стефка Маджарова е имала рана с кръвотечение от челото си, видял шефът на групата по бедствия и аварии. Той измъкнал...

Фоторепортаж на "Петел": Стотици варненци разглеждат красивите ветроходи от регатата "Тол Шипс"

Александър Дечев Час след официалното откриване на SCF Black Sea Tall Ships Regatta стотици варненци и гости на града вече разглеждат красивите...

Ромска каруца задрудни движението на "Петте кьошета" в София

снимки: БулФото Ромска каруца с кон, движеща се в центъра на столицата пречеше на движението на "Петте кьошета" в София.  Органите на...

De Profundis: АВАНТЮРА, ПРОВОКАЦИЯ, ОПЕРЕТА – КАКВОТО ПРЕДСТОИ, ТО ВЕЧЕ Е ЗАПОЧНАЛО

Пламен Асенов, специално за Faktor.bg
http://www.faktor.bg/mnenia/lacheni-carvuli/20075-de-profundis-avantyura-provokatziya-opereta-koeto-predstoi-to-veche-e-zapochnalo.html

„Новите санкции на Европа и САЩ могат да нанесат вреда на високо-технологичния сектор на Русия” – каза вчера Сергей Рябков, заместник-министър на външните работи на Русия.
Кой знае защо, останах с усещането, че човекът е твърде изненадан и дори леко обиден от наглостта на Запада – да натисне точно високо-технологичния руски сектор в замяна на ниско-технологичните руски агресивни действия в Украйна. Но също ми напомниха тези думи за знаменитото съобщение на гражданина Балаганов – „Бият Паниковски!” А в отговор – още по-знаменитото изумление на гражданина Бендер: „Вече?”
Така де, всеки с изненадите си. У мен пък изненада предизвика друга новина, съобщена от същия Рябков – „Русия няма намерение да повтаря сценария от Крим в други части на Украйна”. Това леко допълва уверенията на руския военен министър Шойгу, дадени малко по-рано, че „Русия няма да нахлува в Украйна”. Но след всички тези уверения човек започва да се поти откъм гърба и да се чуди – добре де, ами как ще стане работата тогава, ако хем няма да се нахлува, хем няма да се прилага и кримския сценарий…..
Ама какъв сценарий от Крим, бе, другарю Рябков, дайте да се разберем – Русия нали нямаше никакви планове да окупира полуострова, нали там нямаше никакви руски войски, нали никой никого за нищо не насили, а работата се свърши по волята на самия кримски народ. Той внезапно и неистово поиска да се събуди народ руски и за целта си спретна бърз, добре организиран, добре охраняван и, за сметка на това – напълно мирен референдум. Не стана ясно само кой плати, но желанието да се научи такъв детайл е каприз. Освен ако не е някакъв мръсен буржоазен предразсъдък.
Така че Кремъл наистина нямаше сценарий, той само благоволи да реализира мечтата на новите руснаци и веднага им поднесе онова, за което те настояваха – липса на вода, на основни стоки по магазините, тотално объркване на бизнеса и финансовата система, оттегляне на големи западни компании от полуострова и ред други блага. И това е само първата вълна, със сигурност бившите украинци ги чакат още красиви руски изненади.
Думите на Рябков обаче за „сценария от Крим”, освен изненада, внесоха у мен и голямо объркване. Ако бяха думи на европеец или американец, работата е ясна – те са долна провокация. Но, казани официално от руснак, как да ги тълкувам – като признание за досегашни кремълски лъжи по темата? Като нескопосан опит да се тушират страховете, свързани с предстоящата нова руска намеса в Украйна? Или обратно, като опит на двусмисления кремълски език, непроменен от съветско време, да се предупреди света, че – да, те „няма да нахлуват”, но точно кримският сценарий ще реализират. Така де, не бива да се изненада Западът, когато това стане и случайно да вземе да гръмне с някое черешово топче?
Но защо ли пък казвам, че кримският сценарий „предстои”, той вече на практика си се реализира в Източна и Южна Украйна.
Горките наблюдатели от Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа, задържани от руските терористи в Славянск като заложници – защо ли им трябваше да ходят чак до там, за да разберат по трудния начин какво става. Можеха и по лесния – какво става в Украйна, кой го прави и как го прави, се вижда прекрасно, независимо къде по света се намираш. Дори със завързани очи да гледат от Бурунди или Руанда, те пак можеха да имат солидни доказателства, че Русия е виновна за конфликта в Украйна и че, вместо да спази клаузите на споразумението от Женева, продължава опита си да извади дивиденти от водата, която сама мъти. Какви точно дивиденти вади обаче, не ме питайте, само руснаците си знаят – ние, хората с нормални мозъци, дори не можем да си ги представим, това не ни е от бога дадено.
Спрямо заложниците от ОССЕ обаче съвсем достойно, по руски достойно, постъпи колегата им Андрей Келин, постоянен представител на Русия в ОССЕ. Вместо да беше заминал с тях или поне сега да се намеси, за да ги освободи от лапите на руските терористи, той нарече самото отиване на групата западни наблюдатели в Украйна „безотговорна постъпка” и обяви, че на практика те сами са си виновни, задето са задържани. „Беше най-малкото авантюристично или пък провокация, не знам, да се пратят тези хора в толкова напрегната зона” – изтъкна Келин. Който много добре знае, че такива мисии ходят и на много по-горещи места по света, но никой не си позволява да взима мирната мисия във военен плен. Знае Келин и как се нарича подобна стъпка по международните стандарти. Знае и как се наказва тя по международните закони.
Всичко знае човекът – но съвършено друго приказва.
Виж, самият император Путин си приказва точно онова, което си знае. Като навит грамофон е. Според него например фашистките украински власти са изцяло виновни за ставащото в Украйна, Интернет е измислен от ЦРУ, затова трябва да се пазим от него, а западните санкции срещу Русия са добре дошли за Русия, защото ще доведат до „деофшоризация на икономиката и създаване на по-благоприятни условия за бизнеса”.
Използваната тук нова дума „деофшоризация” наистина ми хареса, защото показва нивото, на което всъщност се развива бандитско-корупционния руски бизнес. Но още повече ми хареса свежата идея на Путин как например изтеглянето на западния бизнес от Русия, сринатият рейтинг на руската икономика, забраните на Русия да се продават западни високи технологии, спирането на финансовите потоци по различни програми, включително космическата и за унищожаване на безполезните, но опасни ядрени оръжия, блокирането на руски капитали по света, процесите за пране на пари, които започват срещу руски бизнесмени – как всичко това и още много, което предстои, ще доведе до по-благоприятни за руския бизнес условия.
Всъщност, може и да доведе, защо се учудвам. То още от съветско време е известно, че когато става дума да се надцакваме, руският болен е най-болният болен на света. А сега императорът Путин се е заел именно с това – да надцака целия свят. Нали чухте онази история – как един колега-журналист го пита дали той е „за” Сталин, а новият вожд на цялото прогресивно човечество се усмихва бащински и отвръща благо – не „за”, момко, „вместо”.
Така че, сигурен съм, Путин може просто да изкомандва условията за бизнес в Русия – от утре ще бъдете по-благоприятни!
И те ще станат по-благоприятни, къде ще ходят!
Като споменах за връзката между Путин и Сталин, та веднага се сетих и за още една, този път истинска история от историята. През 30-те години на миналия век, на своя територия сталинска Съветска Русия предоставя възможности и подпомага обучението на немски войски, особено на танкисти и пилоти, като по този начин се заобикалят ограниченията, наложени на Германия след Първата световна война. Така, с руска помощ, в края на същото десетилетие германската армия, която би трябвало да е слаба, се оказва отново най-силната и добре подготвена в Европа, прегазва я с лекота, а после нахлува и в Русия, въпреки пакта за сътрудничество между двамата мустакати бандити.
Сега пък май става обратното.
Както пише TheDailyBeast.com, „светът беше шокиран, когато руските сили със специално назначение нахлуха в Крим с най-модерни технологии, драстично подобрена оперативна подготовка и с такава оперативна сигурност, че дори американските разузнавателни служби не разбраха какво се подготвя”. По-нататък изданието обяснява, че тази промяна до голяма степен се дължи на подготовка и оборудване, предоставени на Кремъл през последните години от натовски страни, най-вече от…..Германия, естествено. Специално се споменава изграденият от военния концерн „Райнметал” център за бойна подготовка на руските сухопътни войски край Нижни Новгород, който е по модел на онзи, използван от Бундесвера – „най-модерната система от този тип в света”. В този център, срещу договор за 140 милиона долара, се обучават по 30 хиляди руски войници годишно.
Това аз наричам „красива историческа ирония” – макар тя в действителност да е доста грозна за нас, които живеем в нея.
Но други пък се радват на въпросната ирония, нищо, че са накиснати до ушите в същия мазен киреч. Например целият български народ видя как искрено и лично и се радва руският волнонаемник Сидеров, когато в Москва му цвъкнаха едно орденче на ревера. Точно като пилешко ако изглежда то от средна дистанция, но все пак е орденче. Може и кинти някакви да е получил човекът за него – извън онези, които иначе получава.
Е-е-е-х, ако не бяхме протестирали като гламави 300 дни, а бяхме си оставили Пеевски начело на ДАНС, можеше да разберем какъв е номерът на рускинята…..не, бе, на българските политици с руските кинти. Та нали наш Делянчо е толкова огромен борец за справедливост. А и нямаше да се червим пред европейците, задето ще им го пратим сега, на 26 май, за депутатин от либералната фракция. `Щото той в душата си е един неистов либерал – а също и неистово горд българин, който никога няма да даде на някой си Ганю Европейски да го подкара с въпросите, както оня мръсен интелигент Алеко: - А бе, бай Иречек, я ми кажи твоя милост либерал ли си, консерватор ли си? Май-май, че си консерва, както виждам. И аз, ако питаш, не мога да ги разбера нито едните, нито другите, ама хайде, да не им остане хатъра… Знайш, алъш-вериш е то, не е шега… Па да ти кажа ли правичката… (Тука дали няма някой да ни подслушва?) И едните, и другите са маскари.
А ако наистина има някой нормален да подслушва какви оперетни глупости си говорим и мислим в тази наша България, пък и по света, направо ще му настръхне косата и ще избяга с писъци. Добре, че няма вече никой нормален – всичките, които останаха, са или руснаци, или на руска служба, та не бягат, ами се радват на простотията ни. Защото така по-лесно могат да ни яздят.

Забележка:
Всички читатели, които, освен от политика, се интересуват и от литература, могат да намерят нови и интересни текстове на другия ми блог – Оксиморонният свят /написано в Гугъл/ или на адрес http://www.passenov.wordpress.com


Намериха 20 килограма хероин в оставена за ремонт кола (снимки)

снимки: БулФото Откриха 20 килограма хероин в автомобил "Тойота Ярис", оставен за ремонт в хасковския сервиз на "Тойота". Според...

Неизвестни стреляли по тролей номер 9 в София?

Полицията в София разследва инцидент с тролей номер 9, станал днес по обед в центъра на столицата, информира "Пик". Проверяват се версиите...

Задържаха подпалвач на автомобили

25-годишен варненец е задържан заради палежи на автомобили, съобщават от полицията. Установено е, че мъжът, който е неосъждан, е запалил...

Живко Господинов: Аз, Фажев и още няколко бивши футболисти нямаме моралното право да заемаме длъжности в Спартак

Легендата на Спартак Живко Господинов взе отношение за проблемите в клуба. Жиката призна също, че той и още нколко бивши футболисти на...

Правителството: Отчетен е напредъкът в процеса за постигане на равнопоставеност на жените и мъжете

Правителството: Отчетен е напредъкът в процеса за постигане на равнопоставеност на жените и мъжете

Гергьовден

Задава се почти цяла, празнична седмица. Използвайте времето да посетите непознат град или да напаравите промени в дома си. Отдайте се на културни развлечения. Заредете се с дух и настроение В нощта преди Гергьовден, закичете росен здравец на входната си врата. Според народните вярвания свети Георги е покровител на овчарите и стадата Този ден се свързва и с храбростта на бългаската армия. Извършилите подвиг на бойното поле се награждават с Орден за храброст. Бъдете със светли помисли за себе си, дом, семейство и близък приятел! Гответе с настроение и с рецептите на babapena.com! Очаквам отзивите ви!

 


Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

DIY invitation card or certificate – the magic book

Stamena Hristova from kindergarten “The Little Prince”, Varna, made these magic books to invite the parents at an...

Оперираха простреляния кмет на Харков в Израел

Снощи в Израел беше опериран кмета на Харков Генадий Кернес, съобщи директорът "Връзки с обществеността" на Харковския градски съвет...

Красимир Зафиров: Спартак плаща, че играе на стадиона си? Все едно аз да искам пари от дъщеря си, че живее при мен

Легендарният вратар на Спартак Красимир Зафиров остана втрещен от изявлението на Антон Фажев днес, че отборът плаща месечен наем на...

Разкриха коя е удавилата се във водите на р. Луда Мара

Намереният труп на млада жена във водите на река Луда Мара между двете ромски махали в Петрич е на 45-годишната Иванка Добрева от Червен...

Кметът се включва в първата гонка на регата „Ветрила”

Кметът на Варна Иван Портних се включва в първата гонка на регата „Ветрила”, чийто старт е в 15 ч. пред вълнолома. В надпреварата ще...

Откриха официално ветроходното събитие на годината - "Тол Шипс" (снимки)

Снимки: Румен Сарандев Преди минути на Морска гара Варна бе открито ветроходното събитие на годината - регатата "Тол шипс". На...

Жена загина след пускане на статус във "Фейсбук"

Хората, обсебени от "Фейсбук", често прекрачват границата на нормалността. Такава е историята на жената, която катастрофира и почина на...

Борислав Гуцанов връчи на Портних и кап. Тома Томов поздравителен адрес от Михаил Миков

Снимка: Румен Сарандев Депутатът от "Коалиция за България" Борислав Гуцанов бе сред официалните гости на откриването на ветроходната...

„Моряците“ с втора победа на турнира в Сопот

Детският тим на Черно море взе втора победа на турнира в Сопот, в който участват най-силните български отбори. Водените от Мартин Христов...

Няма да отнемат точки на Спартак 1918 заради служебната загуба на юношите

Служебната загуба на юношите на Спартак 1918 до 19 години за днешния мач в Кюстендил няма да доведе до отнемане на точки на представителния...

Oткриха официално "Тол Шипс"

Преди минути на Морска гара Варна бе открито събитието на годината в морската ни столица - регатата "Тол шипс". На церемонията присъстваха...

Правителството предлага да се създаде нова община

Правителството ще предложи на президента на Република България да издаде указ за административно-териториална промяна в границите на...

Майка пусна видео, на което дъщеря й си счупва двата крака от глупост

В американския щат Аризона майка бе разпъната на кръст от критици заради видео, което тя публикува в интернет. На клипа се вижда как...

Увеличават се радиоактивните крави, риба тон и ... леки коли.

Една от безбройните мега-лъжи на ядрената мафия е, че изкуствено създъдената/произведената от тях радиация е по-малко от 1% от естествения природен фон и винаги и постоянна. Това, естествено, няма как да е вярно и сега вие лично ще се уб...

Вальо Веселинов отлага операция. Спартаклии не са притеснени за съдбата си

Халфът на Спартак 1918 Валентин Веселинов отложи операцията си на херния, за да помогне на своите до края на сезона. Веселинов ще претърпи...

Атанас Атанасов: Ще остана и за другия сезон, но само ако гоним „А“ група

Наставникът на Спартак 1918 Атанас Атанасов обяви, че ще остане в клуба и за другия сезон, само ако бъде поставена цел влизане в „А“ група. „При всяка друга цел ме считайте за напуснал“, уточни Атанасов. 

Учените имат нова хипотеза за причнините за наводнение на Марс в миналото

Холандски и немски учени са представили доказателства за съществуването на Марс на езера от течна вода. Своето изследване , авторите са публикували в списанието Icarus, а кратко съдържание може да се намери на сайта на New Scientist

Дядо с Трабант се заби в лъскав Мерцедес в Бургас (снимки)

Дядо от бургаския ж. к. Меден рудник с култовото източногерманско возило „Трабант“ се в лъскав „Мерцедес CLK“  на светофара до разклона...

Фажев: Никой няма да изсипе камион с пари, но Спартак 1918 ще го бъде! Вижте защо не се стигна до сделка с 10 кандидати за инвеститор

Шефът на УС Антон Фажев обяви, че клубът ще продължи да съществува,  като след края на сезона ще стане ясен бюджетът за следвщото...

Министър Вигенин връчи български отличия във Вашингтон

На 28 април т.г. във Вашингтон се състоя церемония по връчването на „Златна лаврова клонка“ на американски партньори за приноса им към присъединяването на България към НАТО и във връзка с отбелязване на Деня на толерантността. С почетни отличия бяха наградени няколко висши служители на американската администрация. Денят на толерантността бе отбелязан и с награждаването на Нийл Глик, инициатор за именуването на площада до българското посолство във Вашингтон на името на Димитър Пешев. Българският външен министър връчи на Нийл Глик и специален почетен плакет oт Eurochicago.com .

"Флагман": Братът на Андрей Едрев гръмна в сърцето човек в Бургас

Николай (вдясно) и Андрей Братът на Андрей Едрев – Николай, гръмна в сърцето човек на Петрос. Екшънът се разигра пред заведението „Нико“...

И "Крузенщерн" пристигна във Варна за "Тол Шипс" (снимки)

Снимки: Румен Сарандев Руският кораб гигант "Крузенщерн" пристигна във Варна за участието си в межнудародната ветроходна регата "Тол...

Иван Портних: В следващите дни Варна ще е столица на ветрилата

Кметът на Варна Иван Портних обяви, че в следващите дни градът ще бъде столица на ветрилата. Той и организаторите на регатата "Тол Шипс"...

От Куру е изведен в космоса нов казахстански спътник за дистанционно изследване на Земята.

На 30 април 2014 в 4:35:15 наше време , от площадка ELA-1 / SLV на космодрума в Куру , при подръжката на стартови екипи на компанията Arianespace е реализиран старт на РН Vega (VV03) с казахстанския спътник за дистанционно изследване на Земята DZZ-HR.

25-годишен варненец подпали 11 автомобила

25-годишен варненец с инициали П.М. е задържан за срок от 72 часа за извършването на палежи на автомобили на територията на морската столица,...

Руският кораб гигант "Седов" забавен на Босфора, пристига във Варна утре сутринта

Руският кораб гигант "Седов" ще пристигне във Варна утре в 9 ч. сутринта, обявиха организаторите на SCF Black Sea Tall Ships Regatta, която ще бъде...

Регионалната японска спътникова навигационна система може да достигне точност 1см през 2017г

По съообщение на компанията Mitsubishi Electric,която е главен подизпълнител за японаската спътникова система (QZSS) , първата национална бизнес технология за спътниково позициониране ще може да осигури работа с точност 1см( това е нещо на границите на предела) поинформация от списание 'Время электроники'

През 2016 в Абу-Даби ще има космодрум

Строителството на стартова площадка за ракетоплани в Обединените Арабски Емирати трябва да за върши през 2016г, по информация от вестник National.

Спътниците 'Лъч-5В' и 'КазСат-3' са изведени на планираната орбита

На 28 април 2014, телекомуникационнните спътници 'Лъч-5В' и 'КазСат-3' , планово са се отделили от ускорителя 'Бриз-М' и са достигнали планирата орбита.

САЩ са блокирали изстрелването на европейски КА

САЩ са блокирали изстрелването на европейски КА , съдържащи американски компоненти , с помоща на руски ракети носители. Блокирането е станало , след като департамента на търговията на САЩ е забранил доставката в Русия на КА американско производство и апарати в които се използват американски компоненти.

Пълнено агнешко бутче

Прoдукти за 4 порции:
1 агнешко бутче- 2, 5кг
½ ч.ч. кафяв ориз
3- 4 стръка зелен лук
2- 3 листа пресен лапад
1 морков
1 листо калоферче
1 клонка девесил
няколко листа пресен джоджен
1ч.л. сух естрагон
1ч.л. сол
½ ч.л. червен пипер
1ч.ч. бира
1к.ч. сладко бяло вино
1к.ч. прясно мляко
100г топено сирене
1с.л. краве масло
1с.л. олио

Приготвяне:
Бутчето се измива. Месото се отделя от кокала. Начуква се леко. Оризът се накисва в съд с вода. Зелениите се почистват и измиват. Листата лапад се измиват поотделно. Те имат един повърхностен лепкав слой, който трябва да се отстрани. След това се отрязва дръжките им. Листната част и зелените перца се режат на ситно. В тиган се налива супена лъжица олио. Поръсва се половин чаена лъжичка сол. Съдът се поставя на включен котлон. Щом загрее мазнината се добавят оризът и подготвените зелении. Запържват се за десетина минути. Бърка се непрекъснато, за да не загорят продуктите. След готовност съдът се оттегля и котлонът се изключва. Месото се натрива със сол. Подправките се наситняват. С половината от тях се овкусява запържената плънка. Тя се разпределя върху  агнешкото. Парчето месо се навива на руло. Намазва се с топено сирене и супена лъжица размекнато краве масло. Поръсва се със зелени подправки. Увива се с дебел конец. Рулото се поставя в тава. Полива се с бира,  бяло вино, прясно мляко и вода. Покрива се с фолио. Пече се на умерена фурна, около два часа. Месото пропива ароматите. Плънката се запазва добре задушена. Сосът е с пикантен вкус.


Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Вдигнаха колата на майка на дете с увреждания (Ето какво написа тя на общината)

Варненката Дида Минкова написа гневно отворено писмо до кмета на район „Приморски“ Петя Проданова. Причината е, че около 18.30 часа на 28...

В.С. на квадрат

Да вкараме в играта на прилики-разлики малко прах от патриотизъм. Волен Сидеров или Валери Симеонов - кого предпочитате? На 13.04.2014 г. ексвътрешният министър генерал Богомил Бонев сподели, че той лично е участвал в края на 80-те години в акция срещу Сидеров. Богомил е бил капитан от криминална милиция, а Волен изнудвал за пари някого си и откраднал фотоапарат. Нормално. Това обяснява издигането на „патриота”. Зависим от покритото му минало, послушно е козирувал на милиционерите – кукловоди. Като всяка добра кукла, стриктно е изпълнявал ролите на демократ, патриот, бунтар, глухар… Да отскочим за малко до морето! Там се подвизава кумът на Волен. Още по-върлият „патриот” Валери Симеонов – наследникът на изхабения и поизтъркан негов роднина. Въпрос на време е кога някой бивш милиционер ще се сети да откровеничи за Валери. Например за онези вагони с готова продукция, които са изчезнали безследно от комбината в Дебелт. Както и при Волен, историята е заровена, но не много дълбоко. Никой не знае по време на отлив какво ще лъсне.

Варна трета по население, жените повече от мъжете

Варненска област се нарежда на трета позиция след София и Пловдив по брой население, сочат данните на Националния статистически...

Намериха труп на жена в коритото на река Луда Мара

Труп на жена бе намерен в коритото на река Луда Мара, съобщиха от полицията в Благоевград, цитирани от 24 часа! Около 17:40 ч. вчера в...

Във Варна заснеха филм за трафик на хора

Документален филм, който представя дейностите по превенция, реализирани от общинската администрация на Варна, бе заснет в града....

Медицинската сестра Валя е похитена и отведена в чужбина за бяла робиня

/Поглед.инфо/ Медицинската сестра Валя е похитена и отведена в чужбина, вярват близките й. Майката на 24-годишната бургазлийка Пенка Иванова е споделила своите подозрения пред полицията веднага след като се е върнала от Австрия. За съжаление, жената не разполага с никакви доказателства, с които да потвърди подозренията си. Единственото, което изтъкнала като мотив, е, че дъщеря й е много красива и вероятно е привлякла вниманието на търговци на бели робини с външния си вид. Пенка говори и за мистериозен мъж, за който Валентина й споделила един ден, преди да изчезне. Историята около въпросното лице обаче е забулена в тотална мистерия. Разследващи дори се съмняват, че тайнственият мъж съществува.

Щурм в администрацията в Луганск, окървавен митинг в Донецк (видео)

Антиправителствени протестиращи взеха контрола на сградата на областната администрация и прокуратурата в Луганск, източната част на...

За туитенето по сватби като платена услуга

wedding smartphone photo

Правят ми впечатление все по-странни и по-странни услуги, свързани със социалните медии. И нормално – social-средата все още е един Див Див Запад, в който има множество незаети ниши. Не се знае от коя дупка ще изскочи заек, затова и опитите за развиване на social-услуги са повече от интересни.

Технологичният редактор на Huffington Post обаче наскоро получи едно от по-любопитните предложения за услуги. Ако си мислите, че става дума за поредната платформа за споделяне на снимки или нещо такова, лъжете се. Всъщност, услугата е свързана с едно от събитията, за които хората са склонни да похарчат най-много пари – сватбата. От W Hotels in New York предлагат услугата Social Media Wedding Concierge. За скромната сума от $3000 получавате:

  • Туитове на живо от церемонията и сватбеното тържество
  • Снимки и видеа в Instagram и Vine
  • Използване на специален хаштаг за вашата сватба и подканване на гостите да го използват
  • Създаване и поддържане на сватбен блог преди и след деня на бракосъчетанието (не се споменава точен период)
  • Създаване на бордове в Pinterest за желани подаръци и идеи за медения месец
  • Social-обобщение в Shutterfly албум с най-важното от подготовката и самата сватба – разбира се, с избрани туитове и Instagram-снимки

Bianca Bosker, не е особено впечатлена от информацията и завършва коментара си с “Please, stop”. Но пък мога да се съглася, че със сигурност има аудитория за такава услуга – хората са жадни за внимание, нали?

wedding tweets

___
снимка: HyperXP.com

Постът За туитенето по сватби като платена услуга е публикуван в Васи ли?!. Ако искате да получавате повече съдържание от блога, абонирайте се за нюзлетъра.

Страници: 1 | 2 | 3

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване