08/11/14 23:59
(http://georgi.unixsol.org/diary/)

Понеделник, 11 Август 2014

Започнах подготовка за обиколката на Витоша през 2015 г. От няколко години се каня, но мисля този път да съм сериозен и да участвам (ако не вземе да ме блъсне нещо междувременно).

Щях да карам следобед, но нещо не бях на кеф и чак надвечер ми дойде вдъхновение.

Тръгнах в 20:10 от нас (даже с каска!) като спирах само на едно място, за да почина половин минута и да сменя водата на рибките. Оказа се, че е можело и да не спирам, бил съм само на двеста метра от Тихия кът.

Като за първи опит по трасето - резултат ~60 минути от вкъщи в Борово до Беловодски път, където започва спускането към Владая. Изминатото разстояние - малко над 10 километра, денивелация около 450 метра).

Вече беше станало към 21:10 и беше доста тъмно като по цялата пътека през гората почти нищо не се виждаше, та се наложи да се върна.

Спукането до Била на България ми отне отне 12-13 минути, заради тъмното. На светло вероятно ще съм по-смел.

Рапорт даден, а следващото каране ще след поне седмица защото просто няма да съм в София. Голяма подготовка ще падне...

За авто/мото туристите пък, ето връзка към скорошна разходка на Дедо Влади из Балканските страни на мотор - Македония, Албания, Черна гора и малко Хърватска - 2014 год..

Публикувана на 08/11/14 23:59 http://georgi.unixsol.org/diary/archive.php/2014-08-11

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване