11/03/16 13:43
(http://ivo.bg/)

Наръчник съвети за надприказване на Красимир Сидеров

Регистраторите на възхода на патриотичното говорене отбелязват колко печеливш е тандемът Каракачанов – Сидеров в тази предизборна кампания, в която Каракачанов въсщност е само говорител на Сидеров, дръпнат този път от ръката на Москва да помълчи малко в строя.

Само на пръв поглед обаче никой не може да надприказва говорителя на Сидеров. Иска се много малко. За тази цел публикувам няколко съвета.

Наръчник за надприказването на Красимир Сидеров в дебат

1.Ако Волен Каракачанов декларира близката до сърцето на мнозина избиратели теза, че мигрантите трябва да бъдат спирани със сила ( ако наистина се окаже вярно предположението им че и у нас има живот за тях , и че действително много им се иска да дойдат в твърде толерантната към тях България, където досега е застрелян само един афганистанец), неговият опонент може да го победи със следната теза:

Увъртате, уважаеми. Ако аз стана президент, не просто ще употребя сила, но ще изпратя нашите по чудо оцелели от предаване на скрап ( благодарение на многоуважаемия генерал Радев) съветски самолети да бомбрадират леговищата на мигрантите навсякъде, където те са се притаили в немерението си да ни залеят със себе си, барабар със зловредните си бебета, подрастващи терористи и антихристи.

2.Ако Красимир Сидеров заяви категоричното си несъгласие с диктатора Ердоган, конкурентът му за народната любов, която минава през трупа на всичко турско в ретроспекция, трябва да го надцака по следния начин:

Не е достачно, слабичко е вашето отношение и направо говори за тайно съглашателство с Анкара да бъдете мек, да мекате като Ме(р)кел. Ако аз стана президент, ще се върна към опита от репетицията с преименуванто на турците, която направихме в славното време на др. Живков и българо-съветската дружба. Тогава др. Горбачов ни подложи крак, вместо да даде едно рамо. Днес  обаче др. Путин би ни подкрепил в това благодорно начинание.

3. Ако говорителят на Сидеров извади печелившия си коз “борбата с циганизацията на България”, състезателят за място в сърцата на истинските българи има лесен и кратък вариант да го удари от земята:

Страхувате се, драги, от вашите мекушави националистически приятели на Запад ( които във Франция миналата седмица пратиха бащата на Марин льо Пен на съд заради  обещанието му към евреите следващият път да бъдат изгорени всичките в пещите). Ето защо ще бъдат кратък, ясен и изчерпателен какво е окончателното решение на циганския въпрос: циганите на сапун!

4. Ако вървящият по стъпките на Сидеров негов имитатор пак каже нещо за спирането на социалните помощи на цветнокожите у нас, трябва да отвърнете с нещо далеч по-приемливо за съответната аудитория:

Не се спира нещо, което не би трябвало да го има на принципа няма чаве, няма социална помощ. Кастрация на всички , които раждат повече от нас, чистокръвните българи! И никави линейки за кастрираните ( това , доказано, катапултира рейтинга на обещаващия справедливата мярка над този на Борисов).

5. Ако гласа на Сидеров зове отново и отново да бъдат свалени санкциите срещу Русия, трябва мълниеносно да бъде “дописан”:

Не санкциите, гащите си ще сваля пред Путин, ако това е добре за дружбата с него и с Пьотр Толстой, нашия благодетел, обещал да ни купи до един- нас, недостойните за тази чест. И синджир ще си донесем при разпродажбата на българите да връзваме соросоидите и либералчетата от центъра на София, които се дърпат, подучевани лицемерно от задападните бивши роботърговци.

6. Ако кандидатът-патриот се възмути, че обещавате неизпълними неща, отвърнете му светкавично:

Ти не си кандидат-патриот, а си най-много кандидат за патриот. Повтаряй след мен, да те видя колко струваш в очите на истинските патриоти : циганите на сапун, да живее Путин, смърт на турците, имигрантите да бъдат натикани откъдето са излезнали. Не щеш, а? Мамка ти политкоректна, разкрит си като подлога на американците!

Ако се придържате към горните съвети ( може и творчески), щръкването на рейтинга ви далеч над този слабак Каракачанов е гарантирано!

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване