11/13/16 23:09
(http://ivo.bg/)

Започна медийното обръщане на палачинката

Понеже нормалните хора хора не следят какво става в ненормалните палачинкови медии, отбелязвам за протокола как ПИК, фашизоидният проправителствен сайт на Недялко Недялков, борец за най-виден виртуален пропагандатор на Борисовата правда,  взе рязко завоя в нощта на победата на червения генерал Радев, когото по заръка на онези, които плащат музиката,  преследваше доста долнопробно с папарашки и прочее номера левашки.

Особено ярко жълто внимание в ПИК отделяха на Радев и на една жена, която тази нощ медийните прислужници на Борисов  от въпросната “агенция” вече наричат подмазвачески “първа дама”. http://pik.bg/новата-първа-дама-на-българия-доброто-побеждава-не-само-в-приказките-news604151.html

Няма да давам линкове към този сайт за досегашните  му оплювки и жълти закачки. Не се занимавам с препоръки да се консумират жълти храчки ( желащите да го направят могат да ползват съответните търсачки).

Защо изобщо правя тази реплика, при положение, че явно съм гнуслив?

Защото за разгрома на Борисов и неговата компания\кампания, тъпанари , като слугите му в медиите, имат съществен принос.

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване