12/06/16 09:26
(http://ivo.bg/)

Решетников “реабилитира” истината за Борисов като главен фактор за руското влияние в България

Не ми е приятно, че един съветски началник на руската пета колона у нас потвърждава моята теза, но е факт: рашисткият генерал Решетников освети Борисов като по-важен за Москва фактор, отколкото е ( “в кърпа вързаната” на Кремъл) БСП.

Специалистът по специалните операции на КГБ срещу България Леонид Решетников призна: ГЕРБ е , т.е. Бойко Борисов, е факторът, на който Москва залага за своето влияние в България. http://clubz.bg/47828-reshetnikov_gerb_sa_po_iskreni_partnori_na_rusiq_ot_bsp

Нямам нищо против да бъда опроверган от самия Борисов. Но вероятността клони към нулата, че и към две такива.

Тъжната истина е , че откровено проруската партия БСП си позволи чрез своето лице Корнелия Нинова да се конфронтира с лицето Решетников и дори да го обяви за корумпиран лъжец. Причините не са принципни, а склонността на Нинова да лъже и маже, след което се опитва да прехвърли другиму вината. Така или иначе обаче тя си позволи да ругае дългогодишния руски шеф на московската пета колона в България.

Борисов никога и по никакъв начин не е проявявал подобно непослушание , макар и срещу бита карта, като Решетников, който междувременно е уволнен от Путин от поста му като председатаел на Руския институт за стратегически изследвания ( РИСИ).

Многократно съм посочвал, че под крилого на “гълъба” Борисов избуя и изнагля руското влияние тук и по този показател той е без конкуренция като фактор, допринесъл за това. Сега вече същото на практика казва и Решетников. Приемам го като закъсняла “реабилитация” на моя милост пред всички, които ме ругаеха за опитите ми да кажа истината за техния Бойко. Нинова може да ревнува, но по-компетентен в оценката си по въпроса от Решетников няма.

 

13418757_1272443662767516_4897929085146451661_n

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване