12/14/16 17:22
(http://ivo.bg/)

Мигрантаджии сломяват моята толерастия

Една новина днес ме накара да преосмисля позицията си мигрантите като зло. Признавам го. Те наистина са зло. При това не човек по човек, а колективно.

Ти ги приемаш в родината си, те ти се качват на главата. Нещо повече, готови са да те нападнат в гръб и без да си им дал повод. Направо са готови да те убият. Ей така, защото те мразят. И са комплексирани от факта, че живеш в една по-развита цивилизация, а ти идваш от жалкия Ориент.

Разликата в културата, съгласен съм, се оказва решаваща. Почти фатална. Ти си културен член на една по-културна ( и поради това омразна на мигрантите) нация. Това се оказва достатъчно, за да те нападнат мигранти посред бял ден и то на публично място.

Мигрантите са в състояние да се държат като животни, че и по-лошо, защото животните не напад без причина ( или както казва една видна говорителка на българщината и висоразвитата ни цивилизация от Ямбол, да ги наречеш маймуни е обидно за животните).

Мигрантите действително трябва да бъдат посрещани с куршуми на границата, както съветва проф. Михаил Константинов. Или поне да им бъде ясно, че в страната, към която са се насочили, ги чака глад и бой ( а защо не и “още нещо”) , както пък твърде хуманно предлага като едно либералче от центъра на София неговият лигав колега по телевизионни изяви Андрей Райчев, прогнозирал още миналото лято как омразната на Путин баба Меркел всеки момент ще бъде пометена от германците заради нейната толерастия към мигрантите ( моментът на нейното помитане се бави поради колективната поквареност на германците, които не гледат отрезвяващите български телевизионни канали, в които никой не опонира на доказано вече правилните съвети как да намерим окончателно решение с мигрантите).

Бившият син проф. Константинов, червеният социолог Райчев и техният съмишленик в препоръчването на твърди мерки срещу мигрантите, юристът и виден бивш седесар Георги Марков, винаги включват в основателните си обвинения спрямо потенциала на мигрантите да ни напакостят тяхното по презумпция гадно отношение към жените. И в това, изповядвам се напълно откровено вече, се оказаха напълно прави. Както се оказа прав и Жорж Ганчев да говори за някакъв сговор на “синьо-червената мъгла”, олицетворяван от уважаваната света телевизионна троица.

Споменавам с благодарност за своето проглеждане само тези трима авторитети- единият е професор и капацитет по калкулиране на демократични избори, другият е социолог и калкулиране на ползи от съвети към всякакви правителства, а третият е бивш конституционен съдия. Представяте ли си ако не бяха такива елитни ерудити какви ужаси биха предложили за справяне с ужасяваща мигрантска вълна, надвиснала над сънищата им?

Каракачанов, Сидеров, Джамбазки и прочее привърженици на окончателното решение с непълноценните хора край границата ни не ги споменавам. Политици са и можем да ги заподозрем, че случайно имат интерес да ни се подмазват със своята мъжествена твърдост към някакви си тълпи от жени и деца ( за мъжете, то се знае, и разстрел с превантивна антитерористична цел им е малко). Докато тройката Константинов, Райчев и Марков напълно безкористно ни внушават своята любов към нашия просперитет без мигранти. Поради това им дължим искрената си благодарност за високохуманната образователна и българолюбива безкористна дейност.

П.С. Забравих да спомена, че новината от днес, която ме вдъхнови и ме накара да си променя мнението за мигрантите като колективно зло, се отнася до едни български граждани в Германия, които по данни на германската полиция са били групата, част от която е онзи българин по документи, ритнал в гръба жената в метрото на спирката на берлинския квартал “Нойкьолн” . http://clubz.bg/48244-myjyt_ritnal_jenata_v_berlinskoto_metro_e_bylgarin

Надявам се само, че три от децата ми, живеещи в същия квартал, които ( все още) гордо се обявяват именно за българи ( въпреки двойното си българско-германско гражданство по рождение), няма да се почувстват като афганистански мигранти в България в очите на местните хора. Защото ако това стане, едва ли ще им се зачете, че преподават бизнес английски в берлински университети или, че работят в най-големия европейски вестник.

Понеже в България е легитимно и никва фактори не се възмущават от сборища на патреоти с лозунги “България за българите”, предлагам също така да се отнесем с разбиране към възхода на германските чуждомразци от партии като ПЕГИДА или Алтернатива за Германия, когато издигнат лозунга “Германия за германците” и “Вън гадните българи от Германия”.

Горного написах с пълното сознание, че (отново) ще бъда оплют като “грантаджия” и “толераст” от приматите, с които си имам работа в задочния и все по-неравен спор за някава си човечност към различните и нещастните хора, оприличавани в днешна България на публични места безнаказано като нещо по-лошо от маймуни.

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване