Thalloderma Shop
12/27/16 19:53
(http://ivo.bg/)

Мас(к)ираната пропаганда на московските спонсороиди

“През изминалата година Украйна е премахнала 1320 статуи на основателя на СССР Владимир Илич Ленин.

Преименувани са били и 51 500 улици, носещи имена на хора от комунистическия режим или пък свързани с Русия.

Данните са на Украинския институт за националната памет, цитиран от ДПА.

В Киев централната улица “Москва” беше наречена “Степан Бандера”. ( Дневник)

Това е украинската равносметка в борбата за национално освобождение на една държава, в която населението беше консолидирано от руската агресия като нация. Путин целеше и си въобразяваше, че ще постигне обратното.

България има крещяща нужда от същото национално осъзнаване и от съответното революционно по своя характер освобождаване от руския постколониализъм.

Би трябвало това да се случи тук много по-лесно поради факта, че дори домораслите ни русофили не са нито “руско говорещи” нито “руско разбиращи”, каквито са адептите на руското влияние в Украйна. Нашенските колаборационисти в голямото си мнозинство не разбират и не говорят руски. Но са обработени чрез плитката оран на пропагандата на корупционно захранената руска пета колана. В този смисъл те са световен уникат на сцената на руския театър на марионетките в покрайнините на разпадналия се СССР.

Рускозахранвани сайтове публикуваха днес данни за неправителствено финансиране по линия на фондация “Америка за България”. Вероятно данните са достоверни, защото западните фондации не смятат , че правят нещо срамно –  отчитат се публично, не крият дейността си , както руските спонсори на хибридната война срещу България.

Папагалите от проруските сайтове наричат с кремълски акцент “соросоиди” получателите на тези траншове.

Не трябва ли все пак преди всичко сибирските папагали да ни изчуруликат колко самите те получават от московските си спонсороиди? Кой друг, ако не те, знае от първо лице истината по въпроса?

За всеки читател с 2 процента мозък ( колкото тежи нормалният човешки мозък спрямо телесната маса) е ясно, че  московските пропагандатори ( ако “случайно” са наистина толкова разтревожени за чуждото финансиране), би трябвало първо да дадат отчет за собственото си плюскане на кремълската копаня. Едва след като заслужат доверие с такова самопризнание, би трябвало да надничат в канчето на онези, чието финансиране не е шпионска тайна, какъвто е случаят с мас(к)ираното наливане на руски пари в хибридната война срещу България.

 

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване