Thalloderma Shop
05/13/17 08:38
(http://ivo.bg/)

Путлерюгенд ще демонстрира младата жизненост на руската демографска катастрофа

Путлер е (все още) несменяем фюрер.

Харесван е от путлероподобните. Те го избират на вълната на реваншизма срещу унизителния мир, наложен от западните победители над Първия комунистически рай(х) , който загуби Първата световна ( студена) война през 1989  – та. Путлер иска реванш във Втора световна (студена) война.

Парад на победата над разпадналия се СССР няма никъде по света. Тя не беше постигната с танкове, оръдия и войски. Кой да парадира с такава безусловна капитулация, постигната без нито един изстрел!

На Червения площад, където се състоя капитулацията  ( по съветски образец, без никакви избори, референдуми и прочее демократични глезотии), днес избиват комплекси с танкове, оръдия и войски. И с други ации, производни на рашисткия военен комплекс ( за малоценност пред просперащите народи, на които и през ум не им минава да прахосват частица от благоденствието си за пуйчене пред света с маршове и дрънкане на оръжие).

Путлеристите не могат да се примирят, че от Путлеристан се иска да бъде като нормалните държави, в които хората наистина си избират и си сменят управниците, а не управниците избират своите хора на всички възлови позиции, от които зависи тяхното преизбиране.

За путлеристите е непоносимо да живеят в мир. Ако няма мишени, като Чехословакия, Афганистан, Грузия или Крим, путлеристите са готови да освобождават каквото друго им падне. Готови са да п(о)робват пак.

Путлерюгенд е на дневен ред в Путлеристан.  http://www.dnevnik.bg/sviat/2017/05/12/2970144_blizo_100_000_junoshi_sa_se_zapisali_v_rusko/

Путлер дойде на власт чрез избори. И няма да си тръгне чрез избори, подобно на своя прототип от онзи бункер, в който е приключил приключението на живота си, за което с живота си са платили десетки милиони хора – само в Германия са 7 милиона.

А колко са в СССР? Каква част от тези гигантски жертви са дадени по вина на чуждия нашественик? Колко са умъртвените милиони в СССР по вина съветския предшественик на Путлер?

    Нови цифри за жертвите на Русия през Втората световна война: Червената Месомелачка

АВТОР: AWAKS

 

Броят на руските жертви през Втората световна война инстинктивно е укриван от комунистическата власт преди и след 1945 г., превърнат в държавна тайна. Сталин е споменавал “около 7 милиона”, но по-скоро в чужбина и по-скоро да напасва броя на жертвите с германските, за да не излезе пак, че Русия е „на глинени крака”. Тази цифра не е въведена “в оборот”, нито е влязла в учебниците. Известната на всички цифра “20 милиона” също не е спусната по инициатива на Кремъл.

През 1961 г., на срещата си с Хрушчов, Кенеди споменава за разчупване на ледовете и показване на уважение: “Вие имате голям принос и жертви от войната, навярно 20 милиона”. Оттогава тази цифра е възприета в Русия и влиза в учебниците. Тя е възприета, първо защото се е разчула, второ излиза, че жертвите са от полесраженията, и трето, тя е много по-МАЛКА от реалната цифра. С друга дума, тя е ИЗГОДНА, показвайки комунистическа Русия като по-малка касапница на хора, отколкото е.

Германия, която воюва с най-големите сили в света през войната шест години, има 7 млн. жертви (те включват австрийци, италианци и други граждани от нейни съюзнически страни, станали част от армията й), Полша, смазвана отвсякъде, е с 6 млн., Япония 3 млн., САЩ 400 хил. – по-малко от американската гражданска война!

Номерът е не да ЗАТРИЕШ половината си народ и да докажеш колко си велик.       НОМЕРЪТ е в ОБРАТНОТО!

В Русия ЧОВЕКЪТ не е никога ЦЕЛ – той е СРЕДСТВОТО към целта.

А ЦЕЛТА – тя е НА ВОЖДА – на тези, които са ЯХНАЛИ ВЛАСТТА.

 

“27 млн.” става призната цифра по времето на Горбачов. Но и тя не е вярна.

Винаги е добре да се знае, че РУСКАТА ДЪРЖАВА ПОНАЧАЛО и СИСТЕМНО ЛЪЖЕ.

Генерал Г. Кривошеев е назначен от правителството и през 2009 г. издава книга за войната, в която посочва „27 млн.” Путин и близки до него няколко пъти използват цифрата.

 

Към 9-и май 2017 г. се появи ново изчисление, НЕ от правителството:

“Безсмъртният полк” поначало е замислен като свободно-обществено движение, започнато през 2004 г. от 3-ма руски журналисти от Томск, дали името му. Всеки 9-и май организира свои чествания, други събития и разпространява своя информация. Кремъл веднага вижда опасност, но и изгода, и оглавява движението. Кремъл се страхува от свободна, разширяваща се НЕЗАВИСИМА обществена инициатива, а и тази инициатива започва да разпространява нещо НЕИЗГОДНО ЗА РЕЖИМА (ТАКА СТАВА И Т У К, в БЛОГА НА ИВО, на АЛЕКСАНДЪР ЙОРДАНОВ, ИЛИЯН ВАСИЛЕВ И ДРУГИ БУДНИ БЪЛГАРИ – ИСТИНИТЕ СА НЕИЗГОДНИ!). И Кремъл ЯХВА движението. Прави го официално “патриотично” и опитва да го контролира информационно. Дори Путин се пъха в неговите редици при шествия в Москва. По-точно, Кремъл го разцепва на две – Divide et impera!

До днес движението запазва две страни. Едната му част е повече с властта, другата са НЕЗАВИСИМИТЕ. (Тези рокери идващи тук, са пратеници на Кремъл.)

НЕЗАВИСИМИТЕ притискат правителството да признае, че ГОЛЯМАТА част от ГОЛЯМАТА смърт на милионите руснаци през войната, НЕ Е станала на фронта, като на германци или американци, а те са БИЛИ ИЗБИТИ КАТО КУЧЕТА ОТ КГБ/НКВД из страната. Те са заподозрени в “това” и “онова” – както ние БЪРБОРИМ тук – или са вкарвани в комунистически ЛАГЕРИ на КГБ, наречени “ТРУДОВИ”, или са избивани при други смазващи условия, при които да ИЗМРАТ. Вършено е „ПРОЧИСТВАНЕ” на обществото – всъщност от такива, които ТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПРОЧИСТЕНИ! А ТЕ ДО ДНЕС УПРАВЛЯВАТ РУСИЯ – И БЪЛГАРИЯ!

През февруари 2017 г. на заседание на парламента, Думата, депутатът Николай ЗЕМЦОВ, един от независимите създатели на “полка” през 2004 г., представя доклад. Докладът и данните на Земцов ОСПОРВАТ официалната – ЛЪЖЛИВАТА – стъкмистика на данните, дирижирана от Кремъл. Той е анализирал и съпоставил много декласифицирани документи, статистики по населението, книги и други публикации преди и след 1945 г. Той и историкът И. Ивлев, негов съмишленик, не приемат данните на държавната планова и статистическа организация Госплан и настояват за обхватно правителствено изследване.

Земцов съобщава АСТРОНОМИЧЕСКАТА ЦИФРА 42 МИЛИОНА руснаци загинали през войната: 19 МИЛИОНА НА ФРОНТА и 23 МИЛИОНА цивилни ГРАЖДАНИ!

Едно от основанията на Земцов е безирано върху ПРОСТОТО изчисление на населението от изследване на Ивлев, който контрира Кривошеев: През 1941 г. Съветска Русия има 205 млн. население. През 1945 г. населението й е 169,8 млн. Като се отчете ЕСТЕСТВЕНИЯТ прираст на населението спрямо нивото през 1941-а, той е 17,6 млн., включващи ЕСТЕСТВЕНО родили се минус ЕСТЕСТВЕНО умрели, и др.

Като се направят изчисления и се тегли чертата, получава се 42 МИЛИОНА РАЗЛИКА – НЕЕСТЕСТВЕНО УМРЕЛИ!

 

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване