Thalloderma Shop
05/21/17 08:25
(http://ivo.bg/)

КТО подрежда мутрьошката в България е риторичен въпрос

Продължават телевизионните изповеди на Сидеров, в които “скромно” се обявява за мъдрец ( говорейки в множествено число- “помъдряваме”). Днес и по Нова телевизия. Знам, че пак ще бъда репликиран, че не бива да му обръщам внимание. Обаче да игнорираш управляващите не е възможно, ако се занимаваш с политически коментари.

Някой може да е пропуснал да забележи, но трябва да отбележи: ако живее в София-град или София-област, то вече има над главата си административно началство в лицето на областни управители, излъчени от същата партия, която чрез шпицкомандите на Сидеров, запасан с пистолет на кръста, заплашваше през 2013-та да извършва “граждански арести” на протестиращи в столицата срещу управлението на Орешарски.

“Това”, и много още от същото, днес Сидеров нарича “емоции”. Определя ги неутрално като “негативни” – точно като рецидивист, който отказва да изрече “извинявам се”, а настоява да използва “съжалявам”. Той вече вече не им се подавал на негативните емоции, защото установил, че са вредни ( за един устремил се към властта препран политик). Отново и отново ни го повтаря, за да свикнем ( да не повтарям и аз безбройните му избликнали “емоции“ срещу цигани, дипломати, турци, сервитьори, стюардеси, полицаи, журналисти, студенти и цели редакции, “посещавани емоцинално” от неговите шпицкоманди до неотдавна с цел да бъдат тероризирани заради критични позиции спрямо “Атака”).

Сред “негативните му емоции” имаше и антисемитски. Авторът на прокълнатия от него “еврейски заговор” в книгата му “Бумеранга на злото” обаче си купува индулгенция и по тази линия на същото ниво на “извинение”, зявявайки несъгласие с нацисткия поздрав. Бил грешка- особено защото накърнява чувствта на пострадалите от нацизма.

НА СНИМКАТА: Сидеров с рашистки поздрав от близкото минало

images-1

 

 

 

 

 

images

 

 

 

 

 

 

Спирам с прозренията му заради съзнатието, че ги тиражирам, макар в контекста на негативно-емоционалния коментар, но само за да задам допълнителен въпрос по (още ) една недоизказана от Сидеров теза. Във връзка с предишните му нападки към Борисов ( от когото дори загуби дело заради тях в съда) преобразеният до неузнаваемост днес атакист бил “подведен” за “много неща”.

От кого? И кои са тези “много неща”.

КОЙ го е подвел да се репчи доскоро на по-важния за Путин сегмент от българската мутрьошка? Кто има власт над един открито прокремълски политик, откриващ антиевропейската си предизборна кампания за европейските избори в Москва и едновременно с това- над друг политик, открито проевропейски, но неприкрито сервилен спрямо Путин? Кто подрежда тази мутрьошка в България?

В едно Сидеров е искрен, струва ми се. Вярвам, че с Борисов се гледат днес лице в лице, както твърди атакистът. С уточнението, че го гледа отдолу нагоре и на колене, както Борисов мига Путин или се снишава пред Ердоган.

Лице в лице и лика-прилика.

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване