06/07/17 13:03
(http://ivo.bg/)

Борисов ползва аматьорски услуги за допълнителна автореклама

http://clubz.bg/54827-merkel_posreshtna_borisov_video

Премиерът Борисов, верен на себе си да си прави сам (допълнителна) реклама ( понеже официозната не му стига), публикува днес 15 минутен видеозапис от официалната церемония по посрещането му в Берлин от канцлера Ангела Меркел.

Не мога да кажа дали снимащата с телефон ( разбира се, че най-вероятно е жена) нарушава с нещо протокола. Служителка на германския протокол й направи забележка на английски да се отдръпне, но видеото не прекъсва нито за миг. Явно става дума за важна персона, но …не съвсем, както ще стане ясно от едно нейно прошепване малко след 9-тата минута.

От една страна перосоната с телефона трябва да е достатъчо важна, за да се намира близо до българската делегация и посланик Ради Найденов извън сектора, определен за журналистите, очакващи пристигането на кортежа. След като Меркел и Борисов слизат от колите и позират няколко секунди пред скупчените репортери, женски глас подвиква от обратната страна в близост до микрофона на снимащото устройство: “Господин Борисов”.

Господин Борисов мигом прави кръгом, а заедно с него и Меркел. Двамата уважават поканата да позират специално и екслузивно за снимащата с телефона персона. Не се разбира категорично дали и Меркел разпознава “операторката” – махването й с ръка при изпълняването на тази прищявка може да се тълкува по повече от един начин…

Докато двамата ръководители се отдалечават за церемонията по ръкостискането с българската делегация, женски глас прошепва много тихо, за да не се чуе на записа, но все пак при внимателно прослушване се долавя достатъчно разпознаваемо “…каза да вземете вече на граждански договор – главен организатор”.

Дали не е шега, на която някой се подсмива ( явно снимащата не е сама, щом си споделя с някого желанието да работи като главен организатор на граждански договор за господин Борисов)?

Може би някой ще разнае първата дума от изречението, която да изясни кой е казал “операторката” да бъде взета на граждански договор като главен организатор. А може би това уточнение не е толкова важнао, както и самият текст дотук не е от кай знае какво значение. Освен по отношение на един въпрос, който повдига:

Не му ли стига на Борисов полагащата му се официозност в отразяването на неотразимата му персона при официални посещения, че ползва аматьорските услуги на част от антуража си за допълнително, лично промотиране на собствената си личност чрез фейсбук?

А че това е станало най-малкото с неговото знание си личи и от съответния надпис: “ публикувано от Бойко Борисов”.

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване