06/15/17 10:55
(http://ivo.bg/)

Путин вече се вайка за санкциите и се оплете в обясненията на собствения си онлайн

През 2014 г. Путин се подиграваше на Запада, че няма да постигне нищо с неговите смехотворни санкции и изобщо няма да навреди на всемогъщата  ( според него) Русия. Тогава той все още седеше върху камари от лесно спечелени петродолари. Днес отчете загуби от 52 милиарда долора и изчисли щетите за Запада на 5 пъти по-малко.

По този начин Путин се помъчи да оправдае факта, че има сериозен спад на жизненото равнище в поверената му държава. Призна го в уводните си думи в рамките на пропагандната си акция в интернет, в която (уж) отговаря на всякакви въпроси.

И без да му задават неудобни за отговаряне въпроси обаче той се “изхитри” да си вкара автогол. Оплете се в обяснителния си режим за санкциите със следното изречение:

“Под санкциями мы жили всегда, даже до Октябрьской революции так называемой(!).. А сейчас плюс в том, что мы вынуждены были включить мозги”.

http://moskva-putinu.ru/

Дано българските медии, които вече реагираха на “мъдростите му” ( също онлайн) да преведат точно за българските си потребители какво на  практика признава самодържеца от Кремъл. Защото е видно, че без да иска си признава, че преди санкциите, ползвайки по инерция притока на пари от продажбата на полезни изкопаеми, той и неговата админстрация ( обобщено казано от него “ние”), не са използвали мозъка си. Сега вече, благодарение на санкциите, са ПРИНУДЕНИ да го направят.

Путинистите могат да му се кланят колкото си искат, но този човек просто има проблем с мозъка. Което изглежда се харесва на безмозъчните му последователи.

skunks_new 1

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване